Ο George Clooney ακόμα κατηγορεί (και δίκαια) τον εαυτό του

Όλα αυτά για τον ρόλο ως Bruce Wayne που πήγε να καταστρέψει ολόκληρο franchise του Batman.

Αυτή τη στιγμή θεωρείται μέσα στους 5 κορυφαίους του Hollywood και όχι άδικα. Από την τηλεοπτική σειρά  «Στην Εντατική» μέχρι και την υποκριτική κορυφή, ο George Clooney έδειχνε να είναι πλασμένος για μεγαλεία και κάθε φορά που τον δείχνει ο φακός, ασκεί μια έλξη σε όλους με την μοναδικότητά του. Δεν είναι άδικα ο σύγχρονοςClark Gable στην μεγαλύτερη κινηματογραφική βιομηχανία στον κόσμο.

 

 

Παρόλα αυτά, ακόμα και οι πιο πετυχημένοι ηθοποιοί έχουν και μια (ή και παραπάνω) μαύρη στιγμή στην καριέρα τους που θέλουν να ξεχάσουν. Στους περισσότερους αφορά μια ταινία που ο περισσότερος λαός δεν θυμάται καν, οπότε το κακό συνήθως είναι πολύ μικρό. Στην περίπτωση δυστυχώς του Clooney, το κακό αυτό είχε έρθει σε μια στιγμή που λίγο έλειψε να βάλει ταφόπλακα στον μεγαλύτερο σούπερ ήρωα όλων των εποχών. Τον Batman.

Για όποιον δεν θυμάται, ο Clooney ήταν ο μεγάλος εκλεκτός του Joel Schumacher για τον ρόλο του Bruce Wayne/Batman στην ταινία «Batman and Robin» του 1996. Το καστ με τα σημερινά δεδομένα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό (Arnie ως Mr. Freeze, Uma Thurman ως Poison Ivy και η hot Alicia Silverstone ως Batgirl) ενώ υπήρχε η αίσθηση από τα γυρίσματα ότι η ταινία ήταν ακριβώς αυτό που θα ήθελαν οι θεατές. Δηλαδή σκοτεινή και ενδιαφέρουσα. Δυστυχώς κάθε άλλο παρά αυτό ήταν.

 

 

Σήμερα μετά από τόσα χρόνια όπου η ταινία έχει ξεχαστεί, κυρίως λόγω του μαέστρου Christopher Nolan που έδωσε πνοή και νέο χρώμα στο franchise του Batman, ο Clooney περιγράφει τον εαυτό του ως «απαράδεκτο» ως Σκοτεινό Ιππότη της Gotham και προσπαθεί να ξεχάσει τα όσα έγιναν.

«Είμαι ο κύριος λόγος που απέτυχε η ταινία» υποστηρίζει μέχρι σήμερα και εδώ οφείλουμε να του δώσουμε συγχαρητήρια για την αυτοκριτική του. Ως Ratpack βέβαια κατηγορούμε κυρίως τον αείμνηστο Joel Schumacher που φαντάστηκε μια χρωματιστή Gotham με ήρωες και κακούς παραμύθια αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Μόνο και μόνο η διαφορά του Bane από το «Batman and Robin», σε σχέση με τον Tom Hardy του «Dark Knight Rises» αρκεί για να καταλάβει κανείς τη διαφορά και να μην ρίξει ολοκληρωτικά το φταίξιμο στον Clooney.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved