Η πίτσα-κουβέρτα είναι το πιο τίμιο αντρικό δώρο για τον χειμώνα

Πόσο μάλλον αν τρως πίτσα ενώ έχεις σκεπαστεί με αυτή.

Κάποια πράγματα προφανώς δεν έχουν λογική. Αλλά εκεί που η φαντασία συναντά το έξυπνο μάρκετινγκ, έρχεται αυτή εδώ η πολύ ωραία κίνηση της Pizza Hut. Μπορεί μεν να έφυγε πρόσφατα από την Ελλάδα, αλλά το merchandise της συνεχίζει να πουλάει σε όλο τον κόσμο και μάλιστα αδιάκοπα. Εκεί που το στομάχι συναντά τον ύπνο και την βολή, έρχεται αυτή εδώ η κουβέρτα. Που μοιάζει με πίτσα.

kouverta2

 

Αν λοιπόν έχεις φίλο που ζει χάρη στις πίτσες ή αν εσύ και η κοπέλα σου έχετε τρελαθεί στο να ψήνετε πίτσες ή να τις παίρνετε ντελίβερι, κάνε λίγο εικόνα αυτό: σκεπασμένος με αυτή στον καναπέ να βλέπεις Netflix. Με τους κολλητούς. Με το κορίτσι. Μόνος σου. Όποια και αν είναι η επιλογή του κοινού, η κουβέρτα πίτσα είναι τόσο ζεστή και άνετη σύμφωνα με την Pizza Hut, που προσφέρει την ίδια ικανοποίηση με ένα ζουμερό και γευστικό κομμάτι πίτσα. Να φύγει το βίντεο.

 

 

Επειδή μπορεί πολλοί από εσάς να είστε το ίδιο μουρλοί που είστε και εμείς, έχουμε και το link για να κάνεις online παραγγελία – μέχρι πρότινος υπήρχε και στο Amazon. Άντε και καλό χειμώνα να έχουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved