Lockdown: Οι μεγαλύτερες γκάφες την ώρα των τηλεδιασκέψεων

Αν κάνετε web-call, καλύτερα να κλειδώσετε καμιά πόρτα.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι εν έτει 2020 θα βρισκόμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας και θα δουλεύαμε από απόσταση. Κάποτε μπορεί να το έλεγες στον διπλανό σου «μακάρι να δουλεύουμε από το σπίτι» και πλέον να αισθάνεσαι το πόσο πολύ σου λείπει το γραφείο.

Η αλήθεια είναι πως άμα περνάς καλά στον εργασιακό σου χώρο, δεν υπάρχει περίπτωση το γεγονός το ότι μεταφέρεσαι από το κρεβάτι σου στα 2 μέτρα μακριά που είναι το γραφείο, να σου αρέσει.

 

 

Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν μάθαμε για τα καλά τη σημασία του web-call καθώς μόνο μέσω τηλεδιάσκεψης γίνονται πλέον τα αναγκαία μίτινγκ και οι συναντήσεις προκειμένου να αποφευχθεί η διάδοση του κορονοϊού. Παράλληλα ακόμα και δημοσιογράφοι έφτασαν σε σημείο να βγαίνουν ζωντανά από το σπίτι τους χρησιμοποιώντας το κινητό τους, προκειμένου να κάνουν τις ζωντανές δηλώσεις που όφειλαν.

Με κάθε καινούργια κατάσταση, είναι δεδομένο ότι μέχρι να παγιωθεί θα υπάρχει πάντα ένα μεγάλο παράθυρο το οποίο θα εμπεριέχει περιθώριο λάθους. Και όπου λέμε λάθος, δεν μιλάμε για κακές συνδέσεις του ίντερνετ, αλλά για μεγάλες γκάφες. Όπως είδαμε στην καραντίνα δημοσιογράφους να βγαίνουν ζωντανά με το μποξεράκι (!) υπάρχουν στιγμές που πραγματικά κάποια πράγματα δεν σε αφήνουν να μην γελάσεις.

 

 

Παρακολουθείστε λοιπόν στο παρακάτω βίντεο τα μεγαλύτερα fails που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της καραντίνας σε τηλεδιασκέψεις και όχι μόνο:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved