O Chris Hemsworth μεταμορφώνεται σε Hulk Hogan

Πόσο ακόμα να φουσκώσει ο ήδη «φουσκωμένος» Thor;

Όταν ακούστηκε η είδηση ότι ο Chris Hemsworth θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον ρόλο του Hulk Hogan στην βιογραφική ταινία για τη ζωή του, άπαντες θεώρησαν πως αυτό γίνεται (και) λόγω σωματοδομής. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Αυστραλός ηθοποιός διατηρείται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση ενώ ως Thor καταλάβαμε για τα καλά ότι είναι ένας πλασμένος σωματαράς.

Μέχρι βέβαια να τον απολαύσουμε –προφανώς και τον απολαύσαμε- ως Thor… Lebowski στο «Avengers: Endgame».

 

 

Πέραν της γενικότερης σωματοδομής του, ο Hemsworth πέρα από την εικονική μουστάκα και το αραιό μακρύ μαλλί – θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα- θα χρειαστεί να φουσκώσει και άλλο προκειμένου να χωρέσει στα εμφατικά και γεμάτα στεροειδή μπράτσα του θρύλου του wrestling.

Ο ίδιος με μια φωτογραφία στο Instagram έδειξε πάντως ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά με την εικόνα να μιλάει από μόνη της:

«Θα χρειαστεί να παρουσιαστώ περισσότερο μυώδης από κάθε άλλη φορά. Σίγουρα πολύ παραπάνω από τον Thor», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την ταινία του Hulk Hogan, η οποία θα κυκλοφορήσει στο Netflix.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021 και εφόσον το επιτρέψει ο κορονοϊός, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022. Η παρουσία του σκηνοθέτη του «Joker», Todd Phillips στην σκηνοθετική καρέκλα, μας προετοιμάζουν ότι κάτι καλό ετοιμάζεται για τον Immortal Hulk.  

 Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ φωτογραφίες τόσο του Hemsworth όσο και του Hogan:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved