Όλοι θα θέλαμε έναν κολλητό όπως ο Jason Momoa

Ένας μοντέρνος άντρας εξομολογείται για την οικογένεια του, τα παλιά πράγματα και το Dune.

Kι όμως ο τύπος μέσα στο τρελό αυτό όχημα, ένα 1929 Ford Model A hot rod, είναι ο ίδιος ο Aquaman. Χάνει λάδια αλλά δεν μασάει τίποτα, είναι αποφασισμένος να φτάσει προς τον προορισμό του που δεν είναι άλλος από το μέρος όπου θα γίνει η συνέντευξη. Τα ηχεία του hot rod παίζουν στην διαπασών Tom Waits και σε λίγο ο Jason Momoa θα έχει φτάσει στο San Fernando Valley. Τα υγρά από το τρυπημένο ψυγείο του hot rod τον είχαν κάνει αγνώριστο, φυσικά ο Momoa δεν μάσησε με λίγο ψυκτικό υγρό. Είχε δώσει όρκο να φτάσει στο photoshoot.

 momoa2

«Η γυναίκα μου με κράζει όλη την ώρα επειδή όλα μου τα πράγματα χαλάνε» λέει ο Momoa. Όλα του τα οχήματα είναι παλιά. «Είναι σαν να μπαίνεις μέσα σε ένα time capsule όταν οδηγείς παλιά οχήματα». Ρίχνει μπόλικο νερό στο μούσι του για να αρχίσει η φωτογράφιση, σκόνη και ψυκτικό υγρό κυλάνε παντού.

Ο Jason Momoa μόλις έγινε ο άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες

 

«Έχω μια Cadillac, εντελώς σαράβαλο αλλά την αγαπώ, μου θυμίζει τον Έλβις». Αγαπάει τα παλιά πράγματα, κάτι που του το πέρασε στο αίμα η μητέρα του που είναι συλλέκτρια αντικών. Ένα σκουριασμένο κουτάλι μπορεί να περιγράψει τον περίεργο χαρακτήρα του.

Η τελευταία φορά που έκλαψε ήταν όταν η κόρη του η Λόλα έγινε 13. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι πολύ αλαφροΐσκιωτος και πως είναι σε πολύ στενή επαφή με την aumakua, το αρχαίο πνεύμα της Χαβάης, απ’ όπου και κατάγεται ο Momoa.

O ίδιος βαριέται πάρα πολύ τα γυμναστήρια και η γιόγκα του φαίνεται δύσκολη. Στις ταινίες του μπορεί να φαίνεται σκληρός και τεράστιος αλλά στην αληθινή του ζωή είναι μεγάλη ψυχούλα. Είναι αφοσιωμένος στη γυναίκα του αλλά και στη δουλειά του.

 Μήπως ο Jason Momoa είναι γεννημένος για Wolverine;

Στο Dune υποδύεται τον Duncan Idaho, έναν μάστερ ξιφομάχο που είναι ο μέντορας του πρωταγωνιστή Paul Atreides. Η ταινία μάλλον θα εμφανιστεί στις αίθουσες τον Οκτώβρη του 2021, αν όλα πάνε καλά με την πανδημία φυσικά.

Ο Momoa είναι σαν 15χρονος. Στρατιωτικά παντελόνια και φανελάκι, μακριά μαλλιά και μόνιμο χαμόγελο μέσα από το πυκνό μούσι.

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος με το Dune και λέει πως πρέπει οπωσδήποτε να πάμε όλοι να το δούμε μόλις βγει.

H προπόνηση που μεταμόρφωσε τον Jason Momoa σε Aquaman

 

Ο Μοmoa γεννήθηκε στη Χαβάη αλλά μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τη μητέρα του σε νεαρή ηλικία. Ο πατέρας του ζει ακόμη εκεί.

Ο ίδιος λατρεύει τα μεγάλα ταξίδια στην ηπειρωτική Αμερική με το αυτοκίνητο του και συχνά το κάνει μαζί με φίλους από τη μία άκρη στην άλλη. Είναι πραγματικά δοσμένος στη δουλειά του και πάντα διαλέγει τους ρόλους του σαν επαγγελματίας. Σαν χαρακτήρας όμως δεν έχει καμία σχέση με τους ρόλους που υποδύεται.

«Λατρεύω την αναρρίχηση, σε κάποια άλλη μου ζωή πρέπει να ήμουν κάποιο μεγάλο είδος μαϊμούς» λέει και χαμογελάει.

Ο Momoa κάνει σαν μανιακός Pilates και γιόγκα αν και απ ‘ότι μας λέει προτιμά να βρίσκεται πάνω στη μηχανή του και να κόβει βόλτες σε κάποιο χωματόδρομο. «Αναγκαστικά πρέπει να γυμνάζομαι λόγω της δουλειάς».

Όταν τον ρωτάμε πότε θα κόψει μούσι και μαλλιά εκείνος απαντάει: «Αν τα κόψω η γυναίκα μου θα με χωρίσει».

πληροφορίες από Men's Health

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τον Jason Momoa μέσα στα χρόνια:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved