Embattled: O Stephen Dorff μεταμορφώνεται σε μαχητή του ΜΜΑ

Η ταινία που θα τσακίσει κόκαλα. Στην κυριολεξία.

Μπορεί ο Stephen Dorff να έχει έρθει στο προσκήνιο από την εποχή που έπαιζε στο Blade ενάντια στον Wesley Snipes, αλλά τις μαχητικές του ικανότητες τις έδειξε στο Felon στο πλευρό του Val Kilmer. Σε περίπτωση που τον θυμάσαι, έπαιζε ξύλο με τους υπόλοιπους τρόφιμους προσπαθώντας να επιβιώσει. Και τα κατάφερε μια χαρά.

Έχοντας αυτό στο νου ετοιμάσου να τον υποδεχτείς στο Embattled του Nick Sarkisov, όπου υποδύεται έναν μαχητή του ΜΜΑ. Ο Dorff έκανε εντατικές προπονήσεις με τους βετεράνους του UFC, Tyron Woodley και Kenny Florian, ώστε να μπορέσει να αποδώσει και να αντιληφθεί την τεχνοτροπία των κινήσεων στις μάχες του ΜΜΑ.

 

 

Πέρα από το κομμάτι ωστόσο των προπονήσεων, το Embattled ρίχνει μία ευρύτερη ματιά και στον χαρακτήρα. Υποδύεται έναν πρωταθλητή διπλής κατηγορίας ο οποίος αποδεικνύεται αποτυχία ως πατέρας. Ο γιος του που ακολουθεί τα βήματα του δυσκολεύεται να ξεπεράσει το απολυταρχικό χαρακτήρα του πατέρα του, σε σημείο όπου πατέρας και γιος θα φτάσουν να χτυπηθούν μέσα στο ρινγκ. Και ο Dorff όσον αφορά την υποκριτική είναι ένας υπέροχος τύπος.

Έτοιμος; Γιατί κυκλοφορεί στις 20 Νοεμβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved