Ζητήσαμε από τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και τρεις φίλους της σελίδας μας να σου μιλήσουν για όσα αγνοείς.

Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τα πάντα για τους άντρες; Θα μας πεις βέβαια «τι σημαντικό χρειάζεται να γνωρίζω;». Μιλάμε άλλωστε για ενα φύλο «δυνατό» που πάνω του πέφτουν πάντα όλα τα βάρη της καθημερινότητας, ένα φύλο με μουστάκι και πυγμή για το οποίο η αδυναμία πρέπει να είναι άγνωστη λέξη.

Ας είμαστε ειλικρινείς όμως

Τα πράγματα προφανώς και δεν είναι έτσι. Για παράδειγμα, γνώριζες ότι ένας στους τέσσερις άντρες δεν ζητάει ψυχολική βοήθεια ακόμα και αν το νιώθει πραγματικά ανάγκη και δεν το μοιράζεται ούτε με την οικογένεια αλλά ούτε και με τους φίλους του; Πίστευες ποτέ ότι οι άντρες είναι τρεις φορές πιο πιθανό να αφαιρέσουν τη ζωή τους από τις γυναίκες, ή ότι τα αγόρια αναπτύσσουν συχνότερα γνωστικές και αναπτυξιακές διαταραχές;

Για να κάνουμε μία σούμα: Γνώριζες πως σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα;

Είτε το ήξερες, είτε όχι, η ουσία είναι ότι είναι πολύ λίγα τα όσα ξέρουμε για το αντρικό φύλο.

Για αυτό το λόγο φωνάξαμε στο στούντιο της DPG τον γνωστό σε όλους Αλέξανδρο Τσουβέλα παρέα με τρεις ακόμα φίλους του Ratpack.gr - Ηλίας Ανθίδης (Επιχειρηματίας), Φώτης Κολοβάδης (Barber Stylist), Αντρέας Δημητρόπουλος (Bartender- World Class Finalist) -  και τους ρωτήσαμε τα παραπάνω και πολλά ακόμα ερωτήματα σχετικά με τους άντρες.

Οι απαντήσεις και τα σχόλιά τους συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον στο βίντεο της αρχής.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved