Θα έδινες 14 εκατομμύρια δολάρια στους καλύτερους σου φίλους;

Ο George Clooney έδειξε πως η αληθινή αντρική φιλία είναι πάνω από τα χρήματα.

Μπορεί κάποιες φορές που κάνεις σκέψεις να λες «αν ήμουν εκατομμυριούχος θα έκανα αυτό και εκείνο για τον άλλο», αλλά η πραγματικότητα από το λόγο απέχουν αρκετά. Τα χρήματα βλέπεις, είναι ένα μέσο επιβίωσης και με τον άνθρωπο να έχει την επιβίωση στο DNA του, οι περισσότεροι δύσκολα θα αποχωριζόντουσαν οποιοδήποτε ποσό απλά για να το δωρίσουν σε κάποιον. Και εκεί είναι που γίνεται και η διαφορά, σε όποιον αφήνει την ανθρωπιά να βγει μπροστά.

 

Θα μας πεις βέβαια ότι ο George Clooney έχει τόσα χρήματα που δεν ξέρει τι να τα κάνει. Αλλά η ερώτηση που πρέπει να κάνουμε όλοι στους εαυτούς μας -και που η απάντηση λέει πολλά- είναι αν θα κάναμε και εμείς το ίδιο στη θέση του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως κάποια στιγμή το 2013, συγκέντρωσε 14 βαλίτσες και τις έδωσε στους 14 φίλους του. Μέσα, η κάθε μία από αυτές, περιείχε ένα εκατομμύριο δολάρια.

 

 

«Σκέφτηκα πως όλα αυτά δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν ήταν εκείνοι εδώ. Κοιμήθηκα στους καναπέδες τους όταν δεν είχα που να πάω. Μου έδωσαν χρήματα όταν ήμουν απένταρος, όταν έψαχνα ρόλους για να παίξω. Είμαστε καλοί φίλοι, έχουμε στηρίξει ο ένας τον άλλο. Βρίσκονται ήδη στην διαθήκη μου σε περίπτωση που με χτυπήσει λεωφορείο, αλλά γιατί πρέπει να περιμένω να συμβεί αυτό;!» είπε μεταξύ άλλων στο GQ ο ηθοποιός.

 

 

Τόνισε μάλιστα ότι από τον χώρο της δουλειάς του βρέθηκε κάποιος αρκετά ευκατάστατος οικονομικά, που τον ρώτησε γιατί έκανε κάτι τέτοιο. Η απάντηση ήταν «Γιατί, εσύ δεν θα το έκανες;».Το χρήμα σίγουρα δεν είναι το παν, αλλά το πολύ χρήμα μπορεί να αποτελέσει την βάση για να φτιάξεις την ζωή του αγαπημένου σου φίλου. Η ερώτηση είναι: εσύ θα το έκανες για εκείνον;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved