Και «Κακά Παιδιά» και Κορυφαίοι της χρονιάς

Το «Bad Boys for Life» αναδείχτηκε κορυφαία ταινία του 2020 στα People Choice Awards.

Μπορεί να μην είναι ποιοτικά η κορυφαία, αλλά σίγουρα είναι αυτή που έκλεψε τις καρδιές του κοινού. Όταν μαθεύτηκε ότι o Will Smith παρέα με τον Martin Lawrence θα φορούσαν ξανά το Σήμα προκειμένου να τα βάλουν με τους σκληρόπετσους του Miami όλοι ενθουσιάστηκαν αλλά κανείς δεν περίμενε ότι το φιλμ θα έκανε τόσο μεγάλο κλικ στον κόσμο.

Τελικώς η ταινία δεν ήταν άλλη μια συνηθισμένη προσπάθεια –όπως γίνεται πλέον στον κινηματογράφο-προκειμένου να βγουν κάποια λεφτά μέσω της αναβίωσης ενός παρατημένου franchise, αλλά το «Bad Boys for Life» είχε ακριβώς τα συστατικά που χρειαζόταν για να είναι τόσο νοσταλγικό, όσο ανάλαφρο και διασκεδαστικό.

 

 

Πέρα από τους καινούργιους χαρακτήρες και καταστάσεις που σηκώνει η επιστροφή μιας παλιάς ταινίας, το «Bad Boys» κράτησε αναλύωτο τον χαρακτήρα που είχε στις αρχές των 00’s, επικεντρώθηκε στους ίδιους πρωταγωνιστές που είχε από την αρχή του franchise και ακόμα και αν τα χρόνια πέρασαν, η χημεία μεταξύ τους δεν έδειξε να έχει καμία φθορά.

Εμείς είχαμε πετύχει έναν από τους πρωταγωνιστές της ταινίας και συνομιλήσαμε μαζί του.

Αυτή τη συνταγή εκτίμησε το κοινό με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού για την κατηγορία «Movie of the Year» στα People Choice Awards.

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ ποιες ήταν οι διαγωνιζόμενες ταινίες για την κορυφαία ταινία του κοινού:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved