Matrix 4: Μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του Neo

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στη Γερμανία και πλέον περιμένουμε το πρώτο τρέιλερ.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την πλοκή του Matrix 4. Θυμίζουμε πως το με το φινάλε του Matrix Revollutions, ο Neo του Keanu Reeves θυσιάστηκε για να φέρει ειρήνη στον κόσμο μεταξύ ανθρώπων και μηχανών.

 

 

Μετά λοιπόν από πολλά χρόνια, η Lana Wachowski επαναφέρει την ταινία-μύθο που έφερε την επανάσταση στο sci-fi, βρίσκοντας τρόπο να αναστήσει τον αγαπημένο μας Εκλεκτό, παρέα με την Trinity της Carrie-Anne Moss, η οποία επίσης είχε σκοτωθεί στο τρίο επεισόδιο του franchise.

Ο Keanu Reeves επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο και μάλιστα θα είναι φρεσκοκουρεμένος. Δείτε το παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Παρά τις δυσκολίες λόγω κορονοϊού, τα γυρίσματα ττα οποία λάμβαναν μέρος στη Γερμανία όπως όλα δείχνουν ολοκληρώθηκαν και πλέον μετράμε αντίστροφα για το μοντάζ και την πρώτη προβολή. Ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε θα ανοίξουν οι κινηματογράφοι, αν και το Matrix έχει δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας, την 21η ημέρα του Δεκέμβρη το 2021.

Στην παραγωγή βρίσκονται οι Warner Bros. Pictures και Village Roadshow Pictures και περιμένουμε πλέον με ανυπομονησία το πρώτο τρέιλερ που θα μας βάλει σε ρυθμούς Matrix. Ακόμα και στο τέταρτο επεισόδιο δεν θα βρίσκονται ούτε ο Μορφέας, ούτε και ο Agent Smith.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved