Τι έχει μείνει εκεί έξω για τον Johnny Depp;

Ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη μετά το τελευταίο δικαστήριο και την έξοδο από το Fantastic Beasts.

Ειλικρινά, με έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη αυτή την ιστορία με τον Johnny Depp. Στο δικό μου το μυαλό, δεν ήταν ποτέ το κομμάτι του ότι είναι διάσημος και ταλαντούχος. Ούτε καν. Είναι απλά ένας άντρας σαν όλους εμάς, που είχε την ατυχία να μπλέξει με μία τρελή γκόμενα. Αυτό ακριβώς και τίποτε άλλο. Και για όσους ή όσες είχαν την υποψία ότι μπορεί να σήκωσε χέρι στην Amber Heard, όλα καταρρίφθηκαν μετά τα ηχητικά ντοκουμέντα που κυκλοφόρησαν και απέδειξαν πως εκείνος ήταν το θύμα λεκτικής βίας. Βάλε στην κορυφή και το κέρατο που του έριξε η εν λόγω κυρία και έχεις την ολική καταστροφή μίας σχέσης. Τι μένει; Η καριέρα.

 

 

Θα λέγαμε όμως ψέματα αν υποστηρίζαμε πως όλα θα ήταν όπως πριν. Το πιο πιθανό, είναι πως αυτό το ξέρει και ο ίδιος ο Johnny Depp. Μετά την ήττα του στο δικαστήριο με τον Guardian όπουν κατηγορούσε την εφημερίδα για συκοφαντική δυσφήμιση, το επόμενο χτύπημα ήρθε από την Warner Brothers. Του ζητήθηκε να εγκαταλείψει τον ρόλο από το ‘‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’’, ενώ και η Disney έριξε ουσιαστικά μαύρη πέτρα για τις συνεργασίες που είχε με τον ηθοποιό για το ''Pirates of the Caribbean''. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο Johnny Depp είδε την καριέρα του να γκρεμίζεται. Και όλα αυτά όχι χάρη σε κάποια ανεύθυνη συμπεριφορά, σε κάποιο καπρίτσιο ή σε κάποια κακή στιγμή την ώρα του σετ. Ο Johnny Depp δεν είναι ούτε ο Christian Bale που έβριζε τον κόσμο στα γυρίσματα και δεν είναι ούτε ο Harvey Weinstein. Πόσο μάλλον όταν πρώην του όπως η Wynona Rider, καταθέτει στο δικαστήριο πως ο Johnny δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι πάνω της. Και δεν ήταν η μόνη. Κρατήστε σημειώσεις: όταν όλες οι πρώην σου σε υποστηρίζουν ανοιχτά, κάτι πάει στραβά. 

 

 

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν εξαιτίας μίας γυναίκας, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να βρίσκεται στο ψυχιατρείο. Αυτό που έχουμε στην προκειμένη περίπτωση, είναι ένα τύπο που έμπλεξε με τη λάθος γυναίκα. Που θα του λέγαμε αν ήμασταν φίλοι του, να μείνει όσο πιο μακριά γίνεται. Σίγουρα ο Depp έβαλε κάποια αυτογκόλ. Το μεγαλύτερο πως ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα μεθυσμένος. Αλλά δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταφεύγει εκεί επειδή δεν μπορεί να ελέγξει μία κατάσταση. Πόσο μάλλον μία κακιά γυναίκα, που για να κάνει ζημιά σε έναν πρώην της δεν αρκέστηκε μόνο στο να τον κερατώσει, αλλά να φροντίσει να χάσει τα λεφτά του, να τον σύρει στα δικαστήρια και να φροντίσει -ηθελημένα- να τερματίσει την καριέρα του. Ο Johnny Depp δεν είναι ένας ηθοποιός μικρής κλάσης. Είναι φαινόμενο. Μέσα στα χρόνια που θα έρθουν, ο κόσμος θα έχει να θυμάται όποια και αν είναι η κατάληξη αυτής της δίκης, πως ήταν μία γυναίκα και όχι ο χαρακτήρας του, που έβαλε ταφόπλακα στην καριέρα του.

 

 

Κλείνοντας να πούμε αυτό. Αξίζουν συγχαρητήρια σε πολλές γυναίκες που παρότι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν όλον αυτόν τον «θόρυβο» που έχει δημιουργηθεί από την Amber Heard, έμειναν στα στοιχεία και όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Που στήριξαν ανοιχτά τον Johnny Depp και τον κράτησαν μακριά από κακόβουλα σχόλια και ταμπέλες που θα τον κατέστρεφαν μία ώρα αρχύτερα. Και το να μπορείς να δεις ψύχραιμα μία κατάσταση, δεν είναι μόνο δίκαιο για το πρόσωπο αλλά σωστό και ηθικό και για σένα τον ίδιο.

Θα θέλαμε να πιστεύουμε πως όλο αυτό είναι ένας κακός εφιάλτης για τον Johnny Depp. Όμως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της δίκης με την Heard, δυστυχώς η ζημιά έχει γίνει ήδη...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved