Pornhub: Γιατί απειλεί το ίντερνετ μέσα στο lockdown

Aν δεν το κατάλαβες ήδη το γιατί, μάλλον πρέπει να διαβάσεις το κείμενο.

Κι ενώ είμαστε όλοι ξανά κλειδαμπαρωμένοι στα σπίτια μας λόγω της ανήμερης πανδημίας του κορονοϊού, έρχεται ένα νέο να μας ταρακουνήσει λίγο ακόμη, σάμπως δεν μας έφταναν όλα τα άλλα που έγιναν μέσα στο καταστροφικό 2020.

Λένε πως το γνωστό σε όλους Pornhub απειλεί σοβαρά το ίντερνετ σε «πτώση» μιας και τώρα που όλοι κάθονται στο σπίτι δεν έχουν και τι να κάνουν. Είναι όμως άνθρωποι που πραγματικά έχουν πολλές δουλειές και χρειάζονται το ίντερνετ πολύ πιο πολύ από όλους εκείνους τους χομπίστες.

9 pro level συμβουλές για να δείχνεις αυθεντικά καθωσπρέπει στο Zoom

 

Τηλεργασία, συνδιασκέψεις μέσω Zoom και άλλα πολλά είναι τα αντικείμενα που χρειάζονται το φόρτο του ίντερνετ πιο πολύ. Έρχεται όμως καρφωτό το Pornhub, από τις 9 το πρωί μέχρι και το απόγευμα στις 6 και είναι έτοιμο να ρίξει το δίκτυο λόγω μεγάλων δεδομένων των βίντεο.

500.000 γραμμές είναι μόνο εκείνες που απασχολούν τους μαθητές με την τηλεμάθηση από το σπίτι και άλλες τόσες των εργαζομένων που εργάζονται από το σπίτι.

Η μελανή στιγμή του Pornhub

 

Πλέον η Κομισιόν έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι κι επιβάλλει στην εταιρία κολοσσό Pornhub να μειώνει την ποιότητα των βίντεο έτσι ώστε να μην τρώνε τόσο πολύ δεδομένα από τις άλλες απασχολήσεις του ίντερνετ.

Εμείς όμως μάθαμε τι συμβουλεύει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης έτσι ώστε να μην τρώμε τόσο πολύ ίντερνετ στο σπίτι μας.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τι συμβουλεύει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσα στο lockdown:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved