Πόσοι villains θα χωρέσουν στο Snyder Cut;

Παρέλαση κακών στη νέα έκδοση της Justice League.

Αν έχουμε ένα λόγο να χαιρόμαστε για την Dc Comics, πέρα από το «The Batman» του Matt Reeves και τη νέα σειρά Green Lantern, αυτό είναι η νέα έκδοση της Justice League από τη ματιά του αυθεντικού της σκηνοθέτη, Zach Snyder ο οποίος είχε αποχωρήσει πολύ πριν ολοκληρωθεί η ταινία-αίσχος του Joss Whedon. Με βάση το τρέιλερ όλα μοιάζουν πολύ καλύτερα από την original έκδοση.

 

 

Όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το περιβόητο Snyder Cut θα προβληθεί μέσω του HBO Max σε τέσσερα διαφορετικά επεισόδια της μίας ώρας το 2021 ενώ ήδη γυρίζονται οι έξτρα σκηνές που απαιτούνται.

Πριν λίγο καιρό σας γράψαμε ότι στο cast συμμετέχει και ο Jared Leto ο οποίος θα υποδυθεί τον Joker, προσθέτοντας άλλον έναν villain στη φαρέτρα του Snyder. Μήπως όμως δεν θα είναι ο μόνος;

Στα Post Credit Scenes της «Justice League», είδαμε τον Lex Luthor (Zesse Eisenberg) να έχει συνάντηση με τη δολοφονική μηχανή που ακούει στο όνομα, Deathstroke (Joe Manganiello). Μία σκηνή που ουσιαστικά αποτελούσε τον ερχομό του τελευταίου στο σύμπαν της Dc και τη συμμετοχή στο «The Batman», όταν ακόμα το project ήταν στα χέρια του Ben Affleck.

 

 

Μετά τις κακές κριτικές του Justice League και κυρίως του αδιάφορου Batman του Affleck, ο τελευταίος άφησε το project με αποτέλεσμα η μάσκα να καταλήξει στον Robert Pattinson και ο Matt Reeves να αλλάξει εντελώς το σενάριο.

Παρά την αλλαγή σχεδίων, ο Deathstroke θα συμμετάσχει κανονικά στο Snyder Cut με τον Joe Manganiello να δημοσιεύει φωτογραφία του από τα γυρίσματα.

 

 

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, στα τέσσερα επεισόδια που περιμένουμε με ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε, θα δούμε τη Λεγεώνα των Υπερηρώων να τα βάζει με τον Steppenwolf (o oποίος μάλιστα έλαβε εξαιρετικό re-design), ο οποίος όμως θα δει τον αρχηγό του και μεγαλύτερη απειλή του σύμπαντος, Darkseid να κάνει την εμφάνισή του.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν τον Joker και τον Deathstroke έχουμε ήδη τέσσερις supervillains στο Snyder Cut. Μήπως ετοιμάζεται όντως κάτι καλό εκεί στην Dc;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved