5 πράγματα που θα χάσεις σήμερα από τη ζωή σου αν πατήσεις Γκάζι ή αν οδηγήσεις Μεθυσμένος

To να οδηγήσεις νηφάλιος και προσεκτικά δεν είναι εναλλακτική, είναι μονόδρομος.

Πάσχα ήταν και πέρασε. Ρόμπερτ Πάουελ στο ριπίτ, επιδρομή στα αρνιά, παρεάκι με φίλους και οικογένεια, κοψοχόλιασμα από τα χουλιγκανάκια της Ανάστασης, μπούκωμα με μαγειρίτσα, κλαρίνα στη διαπασών και διάφορα άλλα τέτοια που πρέπει να περιμένουμε έναν περίπου χρόνο για να τα ξαναζήσουμε.

Φαντάζει σχεδόν νομοτελειακό, αλλά δεν είναι. 

Σήμερα, λοιπόν, που οι επιμέρους Ε.Ο. της χώρας θα σε φιλοξενήσουν για μερικές ώρες, φρόντισε να κάνεις την -αγαπημένη των ειδήσεων- επιστροφή στο κλεινόν άστυ με όσο το δυνατόν πιο ασφαλή τρόπο γίνεται.

Μερικά γκάζια παραπάνω και η λογική «έλα μωρέ να πιούμε το τσιπουράκι που περίσσεψε χθες» αρκούν. Όχι μόνο για να στερήσεις από τον εαυτό σου τη δυνατότητα να μας κρατήσει συντροφιά το Πάσχα του 2018, αλλά ακόμα ακόμα και για να τον αφήσεις έξω από τις μικρομεγάλες χαρές που τον περιμένουν σπίτι του σήμερα το βράδυ και τα βράδια της κάθε μέρας.

 baby smile gif gifs 1

Το χαμόγελο του παιδιού σου όταν γυρίζεις κάθε απόγευμα από τη δουλειά. Ναι, εκείνο που τα σβήνει όλα μέσα σε μερικά νανοσεκόντς.

 

m5

Το πείραγμα από τον κολλητό σου και όλες εκείνες οι φάσεις που συνειδητοποιείς ότι η φιλία συγκαταλέγεται στους βασικούς πυλώνες που εξισορροπούν την καθημερινότητά σου.

 

 tenor

Την ιεροτελεστία της βραδινής αγκαλιάς και το ατελείωτο πρωινό χουζούρεμα με Εκείνη.

 

 

ezgif.com optimize

Μπορεί να λείπει η Μητέρα από το GIF αλλά δεν λείπει από τη ζωή σου. Since day one. Αν οι γονείς σου είναι ακόμα εκεί, δεν υπάρχει κανένας λόγος να απουσιάζεις εσύ. 

 

Και στην τελική, αν δεν σε έχουν πείσει όλα τα παραπάνω για το πόσο σημαντικό είναι να μην πιεις και να μην το σανιδώσεις κατά την επιστροφή σου για να συνεχίζεις να απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω, να έχεις στο μυαλό σου πως την Τρίτη του Πάσχα θα συνεχίζεις να κάνει κέφι με αυτό:

animation 1

 

Ευχόμαστε καλή επιστροφή σε ΟΛΟΥΣ.

Ακολουθήστε τον Ντίνο Ρητινιώτη στο Facebook

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved