«Ημέρα των Νεκρών» ή αλλιώς “Day of the Dead”

Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάσουμε την ξεχωριστή αυτή γιορτή της μεξικανικής κουλτούρας, με την αυθεντική τεκίλα του Μεξικό Don Julio.

Λένε πως καμία γιορτή δεν ολοκληρώνεται χωρίς μία ξεχωριστή πρόποση και η αλήθεια είναι πως τα πιο σημαντικά γεγονότα και πρόσωπα στη ζωή μας, τα γιορτάζουμε και τα τιμούμε, υψώνοντας τα ποτήρια μας και κερνώντας τους αγαπημένους μας.

Το εορταστικό αυτό σκηνικό συνθέτουν υπέροχες βραδιές, μεξικάνικες γεύσεις, κοκτέιλ με βάση την ultra-premium 100% agave τεκίλα Don Julio, λάτιν ρυθμοί, λουλούδια και ιδιαίτερα face painting.

Η “Day of the Dead” ή Dia de los Muertos” είναι η σπουδαιότερη γιορτή της μεξικάνικης κουλτούρας, και σύμφωνα με την παράδοση αποτελεί την ημέρα της παροδικής επιστροφής των νεκρών στη γη για να γιορτάσουν με τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους. Η ιστορία της ξεκινά πριν από περίπου 3.500 χρόνια από την εποχή που οι Αζτέκοι, τιμούσαν την γιορτή με τον ίδιο τρόπο. Πλέον έχει αναγνωριστεί από την UNESCO ως άυλη παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και γιορτάζεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Με χρωματιστές νεκροκεφαλές, χαρακτηριστικά έντονα λουλούδια, τελετουργικά και φυσικά την αυθεντική μεξικάνικη τεκίλα Don Julio.

Μία εβδομάδα γεμάτη με υπέροχες βραδιές, μεξικάνικες γεύσεις, κοκτέιλ με βάση την ultra-premium 100% agave τεκίλα Don Julio, λάτιν ρυθμούς, λουλούδια και ιδιαίτερα face painting, συνθέτουν το φετινό σκηνικό της αυθεντικής γιορτής της Μεξικάνικης κουλτούρας.

Από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, 51 αγαπημένα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στον εορτασμό της Day of the Dead Week και να μυηθείτε στην μεξικανική παράδοση.

Η Don Julio, η πρώτη ultra-premium τεκίλα του Μεξικό, η οποία αποστάζεται χειροποίητα σε μικρές παρτίδες από το 1942, αποκλειστικά από 100% μπλε αγαύη, είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τα μεξικανικά ήθη και έθιμα. Αυτή τη χρονιά, το πνεύμα της Ημέρας των Νεκρών, μεταφέρεται από την καρδιά του αποστακτηρίου της στο Jalisco, σε 13 πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

tequila kentriki

Αναζητήστε το ειδικά σχεδιασμένο Don Julio μενού, και απολαύστε αγαπημένα Don Julio κοκτέιλ: τη διαχρονική Tommys Margarita με Don Julio Blanco, το αγαπημένο μεξικάνικο long drink Paloma με Don Julio Reposado και το εναλλακτικό White Negroni με Don Julio 70 Añejo Claro! Με κάθε παραγγελία από το ειδικό μενού, ένα ξεχωριστό δώρο-έκπληξη σας περιμένει!

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο, από τα 51 μπαρ σε όλη την Ελλάδα, να απολαύσετε με την παρέα σας ένα μοναδικό Don Julio κοκτέιλ και να ζήσετε την αυθεντική μεξικάνικη γιορτή της Ημέρας των Νεκρών.

#DonJulioTequila  #DayofTheDead #ForThoseWhoKnow

Η λίστα με τα 51 μαγαζιά που συμμετέχουν στην “Day of the Dead Week”:

PARTICIPATING BARS

 Επιβεβαιώστε απευθείας με το μπαρ που επιθυμείτε να επισκεφτείτε το ανάλογο ωράριο και πρόγραμμα λειτουργίας.

 1 SHARES