Ο Keanu Reeves ξυρίστηκε και έγινε και πάλι Νeo

Για χάρη του «Matrix 4» φαίνεται τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερος.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τον έχουμε συνηθίσει με μακρύ μαλλί και μούσι, ωστόσο o Keanu Reeves πολλά χρόνια πριν μετατραπεί σε δεινό εκτελεστή στα «John Wick» είχε τη φήμη ότι δεν μπορεί να μεγαλώσει με τίποτα.  Είτε τον έβλεπες στο «Speed», είτε στο «Constantine» το πρόσωπό του δεν έλεγε να αλλάξει καθόλου. 

 

 

 

Όπως είναι κατανοητό το «Matrix» δεν αποτέλεσε ποτέ εξαίρεση και ο χρόνος έδειχνε να περνά από πάνω του χωρίς να τον αγγίζει.  Με βάση όμως το νέο λουκ που μας έχει συνηθίσει η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν το πώς θα εμφανιστεί ως Νeo στο «Matrix 4» το οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία. 

Άλλωστε ντοκουμέντα από τα γυρίσματα τον έδειχναν να διατηρεί το ίδιο ατημέλητο λουκ των τελευταίων χρόνων.

 

 

Τελικώς  ο αγαπημένος μας δολοφόνος με τα μαύρα κοστούμια και τους άπειρους τρόπους εκτέλεσης, αποφάσισε (ή τον ανάγκασαν) να ξυρίσει τη διάσημη χαίτη του έτσι ώστε να δείχνει ξανά όπως τον είχαμε συνηθίσει στις αρχές των 00’s.  Ο Keanu Reeves ο οποίος πρόσφατα έκλεισε τα 56 του χρόνια απαθανατίστηκε να περπατάει στο δρόμο όντως ξυρισμένος και με κοντό μαλλί. 

Όπως καταλαβαίνετε μόνο για 56χρονος δεν δείχνει, ξυπνώντας μνήμες όταν είχε πρωτοσυνδεθεί στο πρόγραμμα, παρέα με τον Μορφέα και την Trinity.

 

 

Το «Matrix 4» έρχεται στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου του 2021.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved