Blade: Τι συμβαίνει με το reboot που τόσο περιμένουμε;

Mέσα στην απόλυτη θολούρα έρχονται σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις.

Όταν ο Wesley Snypes φορούσε την μαύρη καπαρντίνα, το μαύρο γυαλί και ξεχυνόταν στο κυνήγι βρικολάκων κανείς δεν περίμενε το πόσο μεγάλη επιτυχία θα είχε, ούτε και την επίδραση στον κόσμο.

 

 

O Blade δεν ήταν απλά ένας ήρωας της Marvel, αλλά ο πρώτος που εκμεταλλεύτηκε η εταιρία στη μεταφορά των χαρακτήρων της στη μεγάλη οθόνη.

Πολλές προσπάθειες είχαν γίνει κατά το παρελθόν, αλλά τότε δεν υπήρχαν ούτε οι τεχνολογικές προδιαγραφές, ούτε και η φαντασία για να γίνει κάτι καλό. Μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ θα σε πείσει για το πόσο χαρούμενοι πρέπει να νιώθουμε για την εικόνα που έχουμε για αυτούς τα τελευταία χρόνια:

 

 

Όσον αφορά τον Blade, ήταν γνωστό προ κορονοϊού ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει στο MCU και να ενωθεί με τους υπόλοιπους Avengers κάποια στιγμή. Αυτό όμως που λίγοι γνώριζαν ήταν ότι δεν θα έμπαινε στην Phase 4, αλλά πιο μετά.

Σύμφωνα όμως με συζητήσεις που γίνονται και με δεδομένο ότι η παραγωγή των ταινιών αντιμετωπίζει μια μεγάλη δυσκολία λόγω της πανδημίας, οι εξελίξεις γύρω από τον ήρωα τρέχουν και όπως όλα δείχνουν ο εικονικός βρυκόλακας ενδέχεται να έρθει νωρίτερα από ότι περιμέναμε στη μεγάλη οθόνη. Ήδη υπάρχει αρκετή κινητοποίηση για τους σεναριογράφους και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις για το ποιος θα αναλάβει το project.

Το reboot του Blade δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε και έναρξης των γυρισμάτων. Θυμίζουμε ότι στον ρόλο έχει συμφωνήσει να βρίσκεται ο δις Οσκαρικός, Maheshala Ali.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved