Ο Josh Hartnett ήξερε πώς κάτι δεν πάει καλά με τον Harvey Weinstein

Στην τελευταία του συνέντευξη, ανέφερε όλα όσα τον κούρασαν με το Χόλιγουντ.

Ο Josh Hartnett ανήκει σε εκείνους τους ηθοποιούς που δεν τυφλώθηκαν από τα λαμπερά φώτα του Χόλιγουντ. Έγινε γρήγορα διάσημος, κέρδισε τον τίτλο του ‘‘next big thing’’, αλλά δεν ήθελε με τίποτα να γίνει ο άνθρωπος που κάθε γωνιά του πλανήτη θα συζητά για εκείνον. Είναι ο λόγος που έφυγε από αυτή την βιοηχανία και αποφάσισε να κάνει πολύ συγκεκριμένες ταινίες και κυρίως μικρών εταιρειών στον ανεξάρτητο κινηματογράφο.

 

 

«Για να πω την αλήθεια απολάμβανα την φήμη που είχα ως ένα σημείο. Δεν ήθελα να το παρακάνω. Με είδαν και είπαν μεταξύ τους πως είμαι ένα παιδί που αξίζει να επενδύσουν σε εκείνο. Ήμουν εγώ που δεν τους άφησα και δεν έδωσα την δέουσα σημασία. Και γι’ αυτό και υπήρχε πάντα μία κόντρα με τους παραγωγούς μου» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Guardian.

Διάβασε εδώ το μεγάλο μας αφιέρωμα για τον Josh Hartnett 

Ο Hartnett στα τέλη της δεκαετίας του ‘90, ήταν κυριολεκτικά παντού. Στις μεγάλες ταινίες, στις μεγάλες συμφωνίες, στις μεγάλες διαφημίσεις. Ο ίδιος κόστιζε εκατομμύρια δολάρια και οι παραγωγοί φανταζόντουσαν πως είχαν βρει τον επόμενο Leonardo DiCaprio. Ένας από αυτούς ήταν και ο Harvey Weinstein. «Δεν μου κάνει εντύπωση που ήταν τέτοιο κάθαρμα. Είναι κάτι που ήξερες ότι γινόταν στο Χόλιγουντ. Αυτό που με άφησε εμβρόντητο, είναι το σημείο στο οποίο έφτασε. Αλλά όλοι αυτοί έβρισκαν πάντα ένα τρόπο να επιστρέφουν σε ό,τι έκαναν. Αυτό είναι κάτι που με φρικάρει από εκείνη την εποχή. Και ένας από τους λόγους που δεν ήθελα να ανήκω σε όλο αυτό».

 

Σήμερα στα 42 του χρόνια, ο Hartnett πρωταγωνιστεί στο Target Number One του Daniel Roby με τους Antoine Olivier Pilon και Jim Caffigan.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved