Γιατί οι δολοφόνοι των μεγάλων ηγετών έχουν συνήθως τρία ονόματα;

Θυμόμαστε τις θεωρίες συνωμοσίας με αφορμή τον Alexander Hillel Treisman που σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Joe Biden.

H Dailymail με δημοσίευμά της έκανε γνωστό πως το FBI, από τον περασμένο Μάιο, έφτασε στη σύλληψη του Alexander Hillel Treisman, ενός 19χρονου Αμερικανού που σχεδίαζε τη δολοφονία του Joe Biden, υποψήφιου με τους Δημοκρατικούς στις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου. Πώς είχε σκοπό να το καταφέρει; Με ένα φορτηγό γεμάτο με όπλα και εκρηκτικά. Στη φυλακή, βέβαια, παραμένει κατηγορούμενος για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.
 
 
 
 
Όλα ξεκίνησαν όταν οι εργαζόμενοι μιας τράπεζας κάλεσαν την αστυνομία λόγω ενός ύποπτου λευκού φορτηγού που ήταν εγκαταλελειμμένο σε ένα πάρκινγκ. Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε αυτό εκρηκτικά, όπλα, βιβλία για το πώς να φτιάξεις έναν εκρηκτικό μηχανισμό αλλά και ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Ο Alexander Hillel Treisman, όπως αποδείχθηκε, είχε εμμονή με τις μαζικές εκτελέσεις ενώ σε μία παλαιότερη ανάρτησή του στα social media, αναρωτιόταν αν θα έπρεπε να σκοτώσει τον Joe Biden.
 
 
Τι κάνει, όμως, τον Alexander Hillel Treisman έναν ακόμα -επίδοξο- δολοφόνο και τίποτα παραπάνω; Τα τρία του ονόματα καθώς αρκετοί ακόμα δολοφόνοι, οι οποίοι μάλιστα άλλαξαν την ιστορία και συγκλόνισαν ολόκληρο τον κόσμο με τις φρικτές του πράξεις, είχαν στις ταυτότητές τους γραμμένα επίσης τρία ονόματα. Στις φωτογραφίες θα βρεις τις πιο γνωστές πολιτικές δολοφονίες και τους ανθρώπους που κατάφεραν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους.
 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved