Justice League: Το Snyder Cut θα έχει Joker

Δυστυχώς όχι του Joaquin Phoenix.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ζουν και αναπνέουν όλοι οι φαν της Dc Comics πέρα από το «The Batman», αυτό είναι η ανανεωμένη έκδοση του «Justice League». H ταινία που πέρασε και δεν ακούμπησε πριν από λίγα χρόνια, θα επιστρέψει με τη ματιά του αυθεντικού της σκηνοθέτη, Zach Snyder, ο οποίος είχε εγκαταλείψει τα γυρίσματα στη μέση λόγω ενός προσωπικού προβλήματος και τη θέση του πήρε ο Josh Whedon.  

 

 

Η νέα «Justice League» δεν θα παιχτεί στο σινεμά αλλά στην πλατφόρμα του HBO max και θα αποτελείται από 4 διαφορετικά επεισόδια. Αυτή τη στιγμή λοιπόν γίνονται γυρίσματα προκειμένου να τοποθετηθούν και τα τελευταία κομμάτια του παζλ.

 

 

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, πέραν των Ben Affleck, Ray Fisher και Amber Heard που ξέρουμε ότι συμμετέχουν, έκπληξη έχει προκαλέσει και η συμμετοχή ενός ηθοποιού που είχαμε διαγράψει από το μυαλό μας. Πρόκειται για τον Jared Leto ο οποίος επανέρχεται ως Joker, κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Άλλωστε από τα teaser trailer που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής έχουμε ήδη δει ότι από κακούς θα είναι οι Steppenwolf και Darkseid. Μένει μόνο να δούμε τι άλλη έκπληξη μας επιφυλάσσει ο Snyder στην ανανεωμένη αυτή έκδοση.

 

 

Τo Justice League: The Snyder Cut θα κυκλοφορήσει το 2021 στην πλατφόρμα του HBO max.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved