The Mandalorian: Η Δύναμη είναι με τον Baby Yoda

To αχώριστο δίδυμο της πρώτης σεζόν, ετοιμάζεται για σπουδαία πράγματα.

Eίναι μεγάλη αλήθεια ότι το «franchise» του Star Wars βρήκε οξυγόνο με το spin-off «Rogue One» παρά με τη νέα τριλογία με πρωταγωνιστές τους Rey, Fin και Kylo Ren. Και εκεί που κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει, έσκασε από το πουθενά το «Mandalorian» με τον Bounty Hunter Din Djardin ή αλλιώς «Mando» και το έτερον ήμισύ του, το Baby Yoda που «σκλάβωσε» άπειρο κόσμο με την παρουσία του. 

Ο Pedro Pascal, ο μικροσκοπικός φίλος του και η Gina Carano μας παρέδωσαν ένα διαγαλαξιακό γουέστερν και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τη δεύτερη σεζόν που έρχεται στις οθόνες στις 30 Οκτωβρίου.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη σειρά έκπληξη και τη σεζόν που έρχεται:

 

 

Όσον αφορά τη σειρά, οι κυνηγοί επιθυμούν ακόμα την αμοιβή για τον μικρό πράσινο πλάσμα, αυτή τη φορά όμως ο «Mando» πρέπει να αποφασίσει: Θα συνεχίσει να ζει με την αβεβαιότητα προστατεύοντας το Baby Yoda ή θα αναζητήσει τους Jedi συγγενείς του μέσα στον γαλαξία; Όπως γίνεται κατανοητό, ο πρωταγωνιστής δεν θα αφήσει έτσι απροστάτευτο τον φίλο του, αλλά θα χρειαστεί βοήθεια από το ίδιο του σόι για να τα καταφέρει.

Το τελευταίο τρέιλερ δεν μας έδειξε πολλά, αλλά σίγουρα μας άνοιξε την όρεξη για αυτό που έρχεται σε λίγες μέρες από την streaming υπηρεσία των Lucasfilm και Disney, Disney+.

 

 

O Jon Favreau παραμένει σεναριογράφος και παραγωγός στην live-action σειρά ενώ το cast πέραν των Pascal και Carano διαθέτει τους Giancarlo Esposito, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Werner Herzog, Carl Weathers, Bill Burr, Temuera Morrison.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved