Τι πρέπει να κάνεις για να μην σπάει ο κρόκος στο τηγανητό αυγό

Όλοι την έχουμε «πατήσει».

Είναι ένα από τα πιο νόστιμα, γρήγορα και εύκολα φαγητά. Τα τηγανητά αυγά αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας και γενικότερα της διατροφής μας. Μπορεί να γυρίζουμε κουρασμένοι από τη δουλειά, να μην έχουμε κουράγιο και ώρα να μαγειρέψουμε όμως, στην τελική, έχουμε τα αυγά που ποτέ δεν μας απογοήτευσαν.

Αν και δεν είναι δύσκολο να φτιάξουμε αυτό το απλό πιάτο, δεν είναι λίγες οι φορές που κάναμε το μεγάλο λάθος και σπάσαμε τον κρόκο. Όλοι ξέρουμε πως ο κρόκος είναι αυτός που δίνει τη γεύση και επίσης συνδυάζεται άψογα με το αγαπημένο μας ψωμί. Για να μην ανεβάσεις παλμούς από τα νεύρα σου την επόμενη φορά που θες να φας ένα τηγανητό αβγό, δες το βίντεο.

Ένα καλό αβγό, άλλωστε, από τον κρόκο φαίνεται:

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved