Η επιστροφή του Robert Pattinson στα γυρίσματα του Batman

O νέος Bruce Wayne είναι και πάλι έτοιμος να τελειώσει ό,τι ξεκίνησε.

Για πρώτη φορά μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο Robert Pattinson επέστρεψε στο set της νέας ταινίας του Batman, η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022.

 

 

Ο 34χρονος εμφανίστηκε ως Bruce Wayne ντυμένος με κοστούμι, έξω από St George's Hall στο Λίβερπουλ, όπου όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, δείχνει να γυρίζει τη σκηνή μιας κηδείας.

Η πόλη του Μέρσεϊσάιντ, όπως αναφέρεται στη MailOnline, δείχνει να είναι αυτή που επιλέχτηκε ως το «νέο» Gotham, καθώς εντοπίστηκαν και αρκετά φορτηγά της Warner Bros. στο κέντρο της πόλης.

 

Στιγμιότυπο οθόνης 23

 

Τον περασμένο Αύγουστο πήραμε την πρώτη γεύση του Robert Pattinson στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη, καθώς η Warner Bros επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα φορέσει το κάπα του Batman τον Μάιο του 2019, με τον ηθοποιό να ετοιμάζεται να βαδίσει στα βήματα των Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale και Ben Affleck.

Ο εκ των συγγραφέων της ταινίας Mattson Tomlin πρόσφατα αποκάλυψε ότι η ταινία θα εξετάσει περισσότερο το προρτρέτο του Bruce Wayne. «Θα πρόκειται για μια ταινία που θα δείχνει ξεκάθαρα τα όσα έχει περάσει ο Batman, από την παιδική του ηλικία, μέχρι και τη στιγμή που πολεμά το έγκλημα στην Gotham City

Από την πλευρά του, ο Pattinson αποκάλυψε πως «έπρεπε να το κρατήσω μυστικό από τον Christopher Nolan, στην αρχή επειδή δεν μου επιτρέπεται να πω σε κανέναν για την ακρόαση και την υπόθεση της ταινίας».

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ σκηνές από τη νέα ταινία Batman:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved