Θα χάριζες μία γαστρονομική εμπειρία στο καθημερινό φαγητό της γάτας σου;

Η νέα σειρά προϊόντων της Purina Gourmet είναι για σένα που θέλεις το καλύτερο για την γάτα σου.

Είμαι γατοπατέρας από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τα άλλα κατοικίδια, απλά μας άρεσαν πάντα οι γάτες. Μας άρεσαν στην εμφάνιση, μας άρεσε πάντα η παρέα τους και μας άρεσε πάντα και ο χαρακτήρας τους. Οι γατόφιλοι άλλωστε το ξέρουν καλά. Δεν διαλέγεις εσύ την γάτα σου. Εκείνη διαλέγει εσένα.  Δεν σε αγαπάει επειδή πρέπει, σε αγαπάει επειδή το θέλει. 


thiora purina

Αυτή την στιγμή η γατοοικογένεια αποτελείται από δύο κορίτσια. Την Σύλβια και την Θιόρα. Είναι απαιτητικές, έχουν διαφορετικό τρόπο να σου ζητούν πράγματα και πολύ διαφορετική ζωή επίσης. Η Θιόρα γεννήθηκε τυφλή, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να την υιοθετήσω. Θέλει όμως τον χώρο της και γι’ αυτό και προτιμάει τον κήπο από την θαλπωρή του σπιτιού. Η Σύλβια ωστόσο πρέπει να είναι κάποια μετενσάρκωση της Κλεοπάτρας. Χαίρεται τις ανέσεις του σπιτιού και συμπεριφέρεται κυριολεκτικά σαν βασίλισσα. Και τα δύο κορίτσια ωστόσο έχουν ένα κοινό. Το καλό φαγητό. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ στο μυαλό μου έχω συνδέσει τις γάτες με τον όρο «εκλεπτυσμένο». Γιατί πράγματι, η γάτα είναι συνώνυμο της φινέτσας και ενός άτυπου lifestyle του ζωικού βασιλείου. Οι γάτες δεν τρώνε ό,τι να ΄ναι. Ποτέ δεν το έκαναν, παρά μόνο αν έχουν μεγαλώσει στο δρόμο όπου τίθεται θέμα επιβίωσης. Είναι σαν εμάς. Επιλεκτικές. Και όπως βλέπουν εμάς να απαιτούμε το καλύτερο, το ίδιο θέλουν και για εκείνες. Και έτσι και συνέβη στην προκειμένη περίπτωση, όταν οι γάτες μου γνώρισαν τις νέες σειρές της PURINA Gourmet.

Στη Θιόρα άρεσε πάντα το ψάρι και στην Σύλβια πάντα το κοτόπουλο. Οπότε ήταν πολύ εύκολο να χωρίσω τις δύο γεύσεις της σειράς Nature’s Creations, που έχει ως γνώμονα τα αγνά συστατικά και περιέχει γεύματα εμπνευσμένα από την φύση χωρίς προσθετικές, αρωματικές ύλες και χρωστικές, ώστε να είσαι βέβαιος πως η γάτα σου δεν καταναλώνει απλά μία γευστική κονσέρβα. Καταναλώνει ό,τι καλύτερο και προσεγμένο υπάρχει εκεί έξω, με στόχο να της προσφέρει μία γευστική εμπειρία. Και γιατί κάτι τέτοιο να είναι υπερβολικό; Δεν έχεις ακριβώς τον ίδιο στόχο όταν παραγγέλνεις φαγητό ή τρως έξω σε κάποιο εστιατόριο; Στόχος της PURINA Gourmet είναι να αγαπήσει η γάτα σου την στιγμή του φαγητού, μέσα από γεύσεις που έχουν δώσει έμφαση στις πρώτες ύλες. Και αν γνωρίζουμε κάτι από το φαγητό, είναι πως όταν οι πρώτες ύλες είναι καλές, δεν υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας. Τα κορίτσια λοιπόν όχι μόνο τις ευχαριστήθηκαν, αλλά φρόντισαν να μην αφήσουν το παραμικρό ίχνος στο μπολάκι τους!

thiora purina gourmet

 


Το τελευταίο το άφησα για έκπληξη. Ως κάτι πιο ξεχωριστό. Ως κάτι προσεγμένο. Είναι από την περίφημη σειρά GOLD της PURINA Gourmet που φαίνεται ότι θα αγαπήσει και η πιο απαιτητική γάτα – και αυτό το ξέρουμε όλοι πως δεν είναι απλό. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με την Καρδιά της Γεύσης, την ποικιλία από βοδινό ή σολομό ή κοτόπουλο που κρύβουν στο εσωτερικό τους μία πλούσια λαχταριστή σάλτσα, φαντάζεσαι την έκπληξη της γάτας σου που ξαφνικά αντιλαμβάνεται ακόμη περισσότερη γεύση και νοστιμιά. Πώς το φαγητό της, ξαφνικά, δεν είναι απλά ένα ακόμη γεύμα αλλά κάτι το μοναδικό. Και είναι και αυτό κομμάτι των όλων όσων κάνεις για να την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή. Γιατί πέρα από τα χάδια, τις αγκαλιές και τα παιχνίδια, οι έρευνες των κτηνιάτρων αναφέρουν πως οι προσεγμένες τροφές στα κατοικίδιά μας, αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής τους. Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει δίπλα του τον τετράποδο έρωτα της ζωής του για όσο το δυνατόν περισσότερο;

Προς ενημέρωση σας, τα κορίτσια μου λάτρεψαν το γεύμα τους, οπότε φαίνεται πως οι νέες γεύσεις της PURINA Gourmet θα είναι πλέον μόνιμες στο μενού μας. Όχι μόνο επειδή τους άρεσαν αλλά επειδή και εγώ θέλω να μένω ήσυχος πως πραγματικά το ευχαριστιούνται.

Γιατί οι γάτες μας αξίζουν πραγματικά το καλύτερο. Έτσι δεν είναι κορίτσια;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved