Τα 8 πιο κορυφαία γέλια που έχουμε δει σε ταινίες

Κάποιοι κερδίζουν τον κοινό χωρίς να χρειαστεί να ξεστομίσουν ατάκα.

Μεγάλο θέμα να βγαίνει πηγαίο το γέλιο. Από την ψυχή σου, από το στομάχι σου, αυτό που σε πιάνει το κεφάλι και η κοιλιά μαζί. Που δακρύζεις και πιστεύεις πως θα πάθεις ανακοπή. Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο με το γέλιο; Πώς κάνει καλό. Τόσο σε σένα όσο και στους άλλους.

Δεν ξέρουμε αν αυτές οι ταινίες ανήκουν στις αγαπημένες σου, αλλά τα γέλια που ακούγονται μέσα είναι με διαφορά από τα καλύτερα που έχουν ακουστεί στο σινεμά. Και μπράβο τους.

1. Ray Liotta (Goodfellas)

 

Το γέλιο το τρανό, το αντρικό, το παρεΐστικο. Αυτό που ταιριάζει γάντι με ποτό, φίλους και ακόμη καλύτερα άμα είναι Goodfellas. Όπως στην προκειμένη περίπτωση.

 

2. Eddie Murphy (Beverly Hills Cop)

 

Όλοι έχουμε ένα φίλο που γελάμε με το γέλιο του. Ε να λοιπόν ένα καλό παράδειγμα.

 

3. Jack Nicholson (Anger Management)

 

Μεγάλο θέμα να μπορείς να περάσεις καλά μόνος σου. Και ο μέγιστος Jack ξέρει…

 

4. Tom Hanks (The Money Pit)

 

Ειλικρινά, δεν ξέραμε ότι ο Tom Hanks μπορεί να γελάσει έτσι.

 

5. J.K. Simmons (SpiderMan 2)

 

Όσο φανταστικό και αν είναι το γέλιο του J. Jonah Jameson που θυμίζει αεροπλάνο να φρενάρει στο διάδρομο, φαντάζεσαι το αφεντικό σου να γελάει έτσι υστερικά όταν του ζητάς αύξηση.

 

6. Brian Cox (Troy)

 

Δεν ξέρουμε αν ο αληθινός Αγαμέμνων υπήρξε τόσο τσογλάνι όσο τον παρουσιάζει το Troy, αλλά αυτό το σατυρικό του γέλιο, θυμίζει τους τύπους που μας κοροϊδεύαν στο λύκειο όταν δεν βάζαμε καλάθια στο μπάσκετ.

 

7. Junius Matthews (The Sword in the Stone)

 

Ένας θρύλος του voice acting, ο Junius Matthews έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό κάνοντας την φωνή του Αρχιμήδη, την κουκουβάγια-σύντροφο του Μέρλιν στο Sword in the Stone. Δεν ξέρουμε αν έφταιγε το σκίτσο ή το γέλιο, αλλά ο συνδυασμός τους είναι γιατρικό για την κατάθλιψη.

 

8. John Galifianakis (Dinner for Schmucks)

 

Αν δεν έχεις γελάσει τουλάχιστον μία φορά έτσι ενώ κοροϊδεύεις τον φίλο σου, ειλικρινά δεν αξίζει να λέγεστε φίλοι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved