To «Band of Brothers» απέκτησε sequel

To «Masters of the Air» με σκηνοθέτη τον Cary Joji Fukunaga, θα μας ανεβάσει στα σύννεφα. 

Ο σκηνοθέτης του No Time To Die, Cary Joji Fukunaga, μπορεί να περιμένει όπως ολόκληρος ο πλανήτης την πρεμιέρα της ταινίας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Όπως όλα δείχνουν, η επόμενη δουλειά του θα είναι στη μικρή οθόνη για το σίκουελ της σειράς Band Brothers με την Apple Tv+ να συνεχίζει μία από της πιο επιτυχημένες σειρές του ΗΒΟ.

Το Masters of the Air, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, θα ασχοληθεί εκ νέου με τις ζωές των αντρών που πολέμησαν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύμφωνα με το Deadline, η συμφωνία της Apple TV+ για τη μεταφορά του βιβλίου του Donald L. Miller, Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany, έγινε τον περασμένο Οκτώβριο.

 

Η μίνι σειρά των δέκα επεισοδίων πρόκειται να ολοκληρώσει την τριλογία του Band of Brothers και του The Pacific. Και οι δύο προηγούμενες κέρδισαν πολλά βραβεία Emmys για το ΗΒΟ και είναι λογικό να περιμένουν όλοι μια ανάλογη εξέλιξη για το Masters of the Air. To Deadline συμπληρώνει επίσης πως η παραγωγή του θα κοστίσει περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2021. Αναμένουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved