Μήπως πλησιάζουμε στο crossover Spider-Man και Venom;

Φημολογείται ότι αυτό θα συμβεί στο «Spider-Man 3» και ήδη σταυρώνουμε δάχτυλα.

Η Venomania καλά κρατεί στο σύμπαν της Marvel. Ο αντι-ήρωας που παρουσίασε ο Tom Hardy έχει καταντήσει πιο αγαπητός και από τον ίδιο τον Spider-Man, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι φήμες για πιθανό crossover των δύο χαρακτήρων να πλησιάζει παρά το γεγονός ότι ο ένας ανήκει στη Sony Pictures και ο άλλος στο MCU.

 

 

Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά αμφότεροι ανήκουν στην πρώτη, ωστόσο για λόγους συμμετεοχής του Spider-Man στους Avengers, οι δυο εταιρίες ήρθαν σε συμφωνία για «δανεισμό» του –έναντι συμφέρουσας συμφωνίας για τη Sony- κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δούμε τον Tom Holland στο ρόλο του προστάτη της Νέας Υόρκης.

Παρά το «χάσμα» που είχε προκύψει, τελικώς Sony και Marvel έδωσαν τα χέρια για μία ακόμα ταινία και μετά τα «Homecoming» και «Far From Home» θα κλείσει ο κύκλος του στο MCU με τον Benedict Cumberbatch να ετοιμάζεται να δώσει το παρών ως Doctor Strange, τους Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori να επιστρέφουν στους ρόλους τους και τη συμμετοχή έκπληξη να ακούει στο όνομα Jamie Fox, ο οποίος θα υποδυθεί και πάλι τον Electro, όπως και στο «Amazing Spider-Man 2», αλλά (ελπίζουμε) με άλλο τρόπο.

 

 

Κάπου εκεί έρχεται να κολλήσει και η νέα φήμη για τον Venom, ο οποίος θα γίνει επίσης τριλογία αλλά στο σίκουελ «Venom: Let There Be Carnage» θα αντιμετωπίσει τη νέμεσή του, που ακούει στο όνομα Carnage (Woody Harrelson) καθώς το αρχικό πλάνο έδειχνε ότι θα «συναντούσε» τον Spider-Man στην τρίτη του ταινία, όταν πλέον ο Άνθρωπος Αράχνη θα είχε επιστρέψει πια από τον δανεισμό του στο MCU.

Παρόλα αυτά υπάρχει η σκέψη ο Venom να δώσει ραντεβού νωρίτερα από το προβλεπόμενο με τον μεγάλο του ανταγωνιστή, καθώς Marvel Studios και Sony Pictures σκέφτονται να εντάξουν τον Tom Hardy στον ρόλο του Eddie Brock/Venom για την ταινία «Spider-Man 3». Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ωστόσο έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι.

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved