Πώς θα σας φαινόταν μια μάχη μεταξύ Avengers και Justice League;

Ένα fan trailer το οραματίστηκε, με το αποτέλεσμα να ξεχειλίζει δράση και αδρεναλίνη.

Απέχουμε πολλά έτη φωτός από το να βιώσουμε μια τέτοια μονομαχία. Η μεν Marvel αυτή τη στιγμή προσπαθεί να φανταστεί την επόμενη μέρα στο σύμπαν της μετά την αποχώρηση των Iron man και Captain America, ενώ η Dc Comics αναζητεί ακόμα τον τρόπο που θα πείσει τον κόσμο ότι και οι δικοί της σούπερ ήρωες αξίζουν την προσοχή.

 

 

Έχοντας παρακολουθήσει μέχρι στιγμής τέσσερις ταινίες των Avengers και μόλις μία της Justice League -η οποία ουσιαστικά δεν μετράει καθώς  σύντομα έρχεται το Snyder Cut και θα μας δώσει μια άλλη περιπέτεια της Λεγεώνας των Υπερ-ηρώων- περιμένουμε άλλα «έργα» από τις δύο παρέες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε μια τέτοια μάχη.

Ο χρήστης του Youtube πάντως, AListProductions μετά το επικό τρέιλερ με τη retro Justice League και τους Michael Keaton και Christopher Reeve στις θέσεις των Batman και Superman αντίστοιχα, μας έβαλε νέους «νταλκάδες» καθώς ταίριαξε υπέροχα σκηνές από τα δύο σύμπαντα και το αποτέλεσμα ήταν ένα trailer γεμάτο δράση και υποσχέσεις.

 

 

Μία μάχη μεταξύ Avengers και Justice League, την οποία βέβαια δεν θα δούμε -τουλάχιστον όχι σύντομα-, ωστόσο το βιντεάκι είναι τόσο καλό που στο τέλος περιμένεις τους τίτλους τέλους να δείξουν την ημερομηνία πρώτης προβολής.

Κρίμα μεν, αλλά είναι εξαιρετικό.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved