Επιτέλους καλά μαντάτα: Έρχεται νωρίτερα το «Matrix 4»

Υπάρχει «ζωή» στο σινεμά, μετά από τόσες αναβολές ταινιών.

Τελικά ακούστηκε και κάτι ευχάριστο στο χώρο της 7ης Τέχνης. Το αγαπημένο μας σινεμά, όπως έγραψε και ο Κώστας Βαϊμάκης, περνάει πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια με την έξαρση της τηλεόρασης, ήρθε τώρα και ο κορονοϊός με αποτέλεσμα όλοι οι κινηματογράφοι να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Μέσα σε όλα είδαμε τόσες ταινίες που περιμέναμε με ανυπομονησία να αλλάζουν ημερομηνία πρώτης προβολής και ομολογούμε πως η μετάθεση του James Bond: No Time to Die μας ταρακούνησε για τα καλά καθώς ήταν το πιο κοντινό blockbuster και αντί για τον προσεχή Νοέμβριο θα το δούμε (αν το δούμε) στις 2 Απριλίου του 2022.

Παρά τη γενική απογοήτευση, μια blockbuster ταινία κάνει τη διαφορά και ετοιμάζεται να βγει νωρίτερα από την προγραμματισμένη προβολή της. Αυτή είναι το «Matrix 4 »με αποτέλεσμα ο ενθουσιασμός να επανέρχεται στα μάτια των σινεφίλ φαν του Keanu Reeves και του κόσμου των Wachowskis.

 

 

Συγκεκριμένα H Warner Bros. είχε ανακοινώσει πως το επόμενο κεφάλαιο του franchise  θα έβγαινε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Μάϊου του 2021, ωστόσο αυτό άλλαξε και μεταφέρθηκε για την πρώτη μέρα του Απρίλη του 2022. Τελικώς να πλάνα άλλαξαν και η τελική ημερομηνία είναι 21 Δεκεμβρίου 2021.

Ένα θετικό μέσα σε όλα για τον Neo ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το comeback του μετά από τόσα χρόνια και το Matrix Revolutions. Επειδή μέχρι το φινάλε του 2021 έχουμε πολλές μέρες, δείτε στο παρακάτω άλμπουμ σκηνές από τα γυρίσματα:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved