Τι δουλειά έχουν Michael Keaton και Ben Affleck στην ταινία Flash;

Δύο Batman και ξαφνικά το project αποκτάει μεγάλο ενδιαφέρον.

Τελικώς αυτό είχε μεγαλύτερη αγωνία ακόμα και από την ίδια την υπόθεση της ταινίας για τον ήρωα. Από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Michael Keaton ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τη μάσκα του Batman μετά το 1992 και το Batman Returns, ο κόσμος περιμένει πώς και πώς την ταινία «The Flash». 

 

 

Μαζί με τη συμμετοχή του «Birdman», αρκετά ακούστηκαν και για πιθανή συμμετοχή του Christian Bale στην ταινία για τον ίδιο ακριβώς ρόλο, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει ο Barry Allen θα κάνει το ταξίδι στο χρόνο, ερχόμενος σε επαφή με τον Bruce Wayne που γνωρίζει και με αυτόν του μέλλοντος (Michael Keaton).

Τελικώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, ο Bale δεν δέχτηκε την πρόταση και ο Batman θα καταλήξει ξανά στον Ben Affleck. Ίσως είναι ένας καλός τρόπος ο Affleck να πει «αντίο» στο ρόλο, ενώ η εμφάνιση του Keaton ουσιαστικά ετοιμάζει το έδαφος για τον «Batman Beyond», που είναι ο διάδοχος του Batman.

 

 

Μέχρι τότε βέβαια έχουμε καιρό, καθώς για την ώρα πρέπει να περιμένουμε την ταινία «The Flash» που έρχεται στις αίθουσες στις 3 Ιουνίου του 2022, με πρωταγωνιστή τον Ezra Miller και σκηνοθέτη τον Andy Muschietti (ΙΤ).

Μέχρι τότε έχουμε καιρό ακόμα…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved