Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί μια σειρά του Guy Ritchie

Το «The Gentlemen» από τη μεγάλη οθόνη ετοιμάζεται να βρεθεί στη μικρή.

Αν δεν έχεις δει ακόμα το The Gentlemen, την τελευταία ταινία του Guy Ritchie με βασικό πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey, τότε να τη δεις. Εκτός από καλή (δεν έφτασε βέβαια τα αριστουργήματα όπως το Snatch και το Lock, Stock and Two Smoking Barrels) θα σου χρειαστεί και μελλοντικά γιατί ο εκρηκτικός σκηνοθέτης από τη μεγάλη, έρχεται στη μικρή οθόνη. Στο πλευρό του Guy Ritchie στο εγχείρημα αυτό θα είναι οι Ivan Atkinson, Marn Davies και η Miramax.
 
 
 
Στη Miramax Television, όπως αναφέρουν οι άνθρωποί της, είναι είναι ενθουσιασμένοι για τη νέα συνεργασία με τον Ritchie και δεν βλέπουν την ώρα να μεταφέρουν την κινηματογραφική περιπέτεια του The Gentlemen σε ένα μεγαλύτερο κοινό μέσω της μικρής οθόνης. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές και είναι άγνωστο αν οι Matthew McConaughey και Charlie Hunnam θα έχουν και πάλι τους βασικούς ρόλους.
 
 
Αυτό που έχει σημασία, είναι πως θα δούμε τον Άγγλο σκηνοθέτη να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα πίσω από τις κάμερες. Μας είναι αρκετό.


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved