Jake Gyllenhaal και Oscar Isaac μας δείχνουν πώς δημιουργήθηκε «ο Νονός»

Οι δυο σταρ του Hollywood συμμετέχουν σε μια ταινία που θα αφηγείται το πώς ο Francis Ford Coppola προχώρησε στο έπος του «The Godfather».

Το 1972 ο Francis Ford Coppola έδινε στον κόσμο, ίσως την καλύτερη ταινία που έχει δημιουργηθεί ποτέ. «Ο Νονός» με τους Marlon Brando και Al Pacino ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα, ένα άριστο, αψεγάδιαστο δημιούργημα και αρκετοί είναι αυτοί που έχουν αναρωτηθεί, τι κρύβεται πίσω από την ιστορία και πώς ο κορυφαίος σκηνοθέτης έφτασε μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

 

godfather

 

Έτσι, φαίνεται πως στο Hollywood ετοιμάζουν μια ταινία για το making of του «The Godfather». Ο Oscar Isaac θα υποδυθεί τον οραματιστή σκηνοθέτη πίσω από τη διάσημη τριλογία της μαφίας, ενώ ο Jake Gyllenhaal θα παίξει τον παραγωγό Robert Evans, ενώ την ταινία θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Barry Levinson (Rain Man και Good Morning Vietnam).

Η ταινία θα προσφέρει μια πολύ καλή εικόνα στις δοκιμασίες που υπέστη το ζευγάρι για να βεβαιωθεί ότι η επική ταινία του 1972 θα προχωρήσει και θα φτάσει στο επίπεδο που τελικά έφτασε.

 

 

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιος θα υποδυθεί τους ηθοποιούς  που πρωταγωνίστησαν στην πρωτότυπη ταινία, όπως ο Robert Duvall, η Diane Keaton και ο James Caan, αλλά η νέα ταινία θα επικεντρωθεί κυρίως στον νεαρό σκηνοθέτη που θα κάνει ένα αριστούργημα και το στούντιο. 

 

b65e8ff649518bf4a6cb9a276fe1a536

 

Και φυσικά αξίζει να αναφέρουμε, πως ο ίδιος ο Coppola έδωσε την ευχή του για την ταινία αυτή. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «κάθε ταινία που κάνει ο Barry Levinson για οτιδήποτε, θα είναι ενδιαφέρουσα και αξιόλογη!». Άκρως τιμητικά λόγια από έναν μετρ του είδους.

Αναμονή και υπομονή μέχρι να δούμε τις πρώτες εικόνες, μιας ταινίας που ίσως λύσει αρκετές απορίες για ένα αριστούργημα της 7ης τέχνης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved