Ο Chadwick Boseman ήταν πάντα υπέρ της ισότητας

Η κίνηση του ηθοποιού απλά μας το επιβεβαίωσε.

Τις τελευταίες ώρες ο διαδικτυακός κόσμος ασχολείται -για ακόμη μια φορά- με τον Chawick Boseman. O γνωστός σε όλους Black Panther, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο, δεν ήταν ο ηθοποιός που έχεις συνηθίσει. Το γνωρίζαμε, απλά η αποκάλυψη της Sienna Millerμάς το επιβεβαίωσε.

Chadwick Boseman: O σούπερ ήρως πίσω από τη μάσκα του Black Panther

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στην ταινία 21 Bridges αλλά η ηθοποιός, με τα όσα είπε, έκανε γνωστό πως αυτό δεν θα γινόταν αν ο Boseman δεν έβαζε μπροστά τις αξίες του και όσα πρέσβευε ως άτομο. Σύμφωνα με την Miller, λοιπόν, ο Boseman έδωσε ένα μεγάλο ποσό από την αμοιβή του έτσι ώστε να υπάρχει ισότητα μεταξύ εκείνου και της συμπρωταγωνίστριάς του.

 

Εκείνη την περίοδο η Miller βρισκόταν σε τέλμα και δεν είχε διάθεση να γυρίσει κάποια ταινία και αν το έκανε, θα το έκανε για καθαρά οικονομικούς λόγους. O Boseman, ο οποίος ήταν και παραγωγός στο 21 Bridges, σεβάστηκε την επιθυμία της και είπε πως στο στούντιο που είχε ενστάσεις λόγω περιορισμένου budget πως η ηθοποιός άξιζε να πάρει αυτά τα χρήματα. Η ίδια δεν ξέχασε ποτέ αυτή την κίνηση.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved