ΣΟΚ: Δείτε πώς αντέδρασαν τα Αρνιά μόλις άκουσαν για το μακελειό του Πάσχα

Οι πρώτοι νεκροί, εκείνοι που αντιστάθηκαν κι εκείνοι που πήγαν ανυποψίαστοι σε 11 εικόνες.

Σπόιλερ αλέρτ: To άρθρο αυτό παίρνει ως δεδομένο πως τα αρνιά αποτελούν μέρος της διατροφικής αλυσίδας.

Αφού, λοιπόν, ξεκαθαρίσαμε πως ανήκουμε σε εκείνους που λιμπίζονται το ψημένο αρνί πάνω στη σούβλα, πάμε τώρα και στο ρεπορταζιακό μέρος της όλης υπόθεσης. Περάσαμε χθες το μεσημέρι τυχαία από ένα μαντρί στον Ασπρόπυργο, εκεί όπου διάφορα -συμπαθή κατά τ' άλλα- αμνοερίφια απολάμβαναν μερικές στιγμές ξεγνοιασάς.

Το ανιαρό μασούλημα χορταριώνε και το μονότονο βέλασμά τους, διέκοψε ένα διερχόμενο αμάξι το οποίο πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα δίπλα από το μαντρί, με τον οδηγό να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση: «Θα τα πούμε την Κυριακούλα κιονοοειτο!». Από όσο προλάβαμε να ακούσουμε, τα ηχεία του έπαιζαν αυτό:

 

 

Πρόβατα είναι, πού να καταλάβουν τη μπηχτή; Μέχρι που ένας γάτος, ο οποίος τριγυρνάει συχνά πυκνά στην περιοχή, τους άνοιξε τα μάτια: «ΤI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ ΡΕΕΕΪ! ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝΕ! ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ».

Οι σκηνές αλλοφροσύνης που ακολούθησαν δύσκολα να καταγραφούν με λέξεις. Γι' αυτό κι εμείς επιλέγουμε να σας τις παρουσιάσουμε με memes. Δείτε τα στο άλμπουμ που ακολουθεί.

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved