James Bond: Ο Henry Cavill «πεθαίνει» να πάρει τη θέση του Daniel Craig

Ο Henry Cavill δείχνει με κάθε τρόπο, το πόσο θέλει να υποδυθεί το εμβληματικό Βρετανό μυστικό πράκτορα 007.

Ο Cavill έχει ήδη απεικονίσει μερικούς αρκετά διάσημους χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη, συμπεριλαμβανομένου του Superman στο σύμπαν της DC, αλλά και τον Sherlock Holmes στη νέα ταινία του Netflix, «Enola Holmes».

 

 

Και τώρα, ο Άγγλος ηθοποιός δηλώνει έτοιμος να ενσαρκώσει ακόμα μια εμβληματική φιγούρα του παγκόσμιο κινηματογράφου. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε σε συνέντευξή του, στο GQ, είναι έτοιμος να μπεί στο φημισμένο σμόκιν του James Bond.

Μάλιστα, ο Man Of Steel αποκάλυψε πως είχε πραγματοποιήσει ακρόαση για τον ρόλο του James Bond όταν ήταν 22 ετών - και πως πλησίασε αρκετά για να κάνει το όνειρό του, πραγματικότητα. Σήμερα στα 37 του, ρωτήθηκε ξανά αν ενδιαφέρεται να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Daniel Craig, στο ρόλο του 007.

 

Cavill

 

«Θα το δούμε. Αλλά θα ήθελα πολύ να παίξω τον James Bond, θα ήταν κάτι το συναρπαστικό. Εάν η Barbara Broccoli (κύρια παραγωγός του 007) και ο Mike Wilson (συμπαραγωγός) ενδιαφέρονται, θα πήγαινα για να αρπάξω την ευκαιρία».

Προς το παρόν όμως, ο Cavill επικεντρώνεται στο ρόλο του, ο Geralt στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Witcher», με τον ίδιο να δηλώνει στο «Vanity Fair» ανυπόμονος και για τη δεύτερη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στις κριτικές που του γίνονται από τους θεατές.

 

ldwlbz8chho43hfn 1577965064

 

«Για μένα, είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσω και να διαβάζω. Είμαι μέσα σε όλα τα φόρουμ του Reddit και διαβάζω όλες τις κριτικές. Προσπαθώ κυριολεκτικά να λαμβάνω πληροφορίες για όλους και θεωρώ πως οι κριτικές είναι απίστευτα χρήσιμες. Τις διαβάζω όλες και ανυπομονώ να φέρω ακόμα πιο κοντά το σενάριο του Andrzej Sapkowski (δημιουργός του Witcher)».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved