Lord of the Rings: Τι να περιμένουμε από την υπερπαραγωγή της Amazon;

Πού θα εστιάσει τελικά το story της πιο ακριβής σειράς όλων εποχών;

Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί στη σειρά «Lord of the Rings». Αρχικά ακούσαμε ότι κεντρικός ήρωας θα είναι ο Aragorn σε μικρή ηλικία, αργότερα υπήρξε η φήμη ότι τα γεγονότα της σειράς θα συμβαίνουν παράλληλα με εκείνα των ταινιών του Peter Jackson, ωστόσο τα πάντα ξεκαθάρισαν πρόσφατα καθώς θα είναι prequel.

Χωρίς να γίνονται γνωστοί οι ήρωες, η σειρά θα αφορά το Second Age, μια εποχή που κράτησε 3441 χρόνια και τελείωσε με την ήττα του στρατού του Sauron όταν νικήθηκε από την Τελευταία Συμμαχία Ξωτικών και Ανθρώπων.

 

 

Ακόμα και αν δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής –μάλλον θα εξελιχθεί σε συνταγή «Game of Thrones» όπου όλοι οι χαρακτήρες είναι πρωταγωνιστές- τουλάχιστον έχουμε μια εικόνα για τρεις προσωπικότητες που θα επανεμφανιστούν στη σειρά, μετά την παρουσία τους στις ταινίες του Jackson.

Πρόκειται για την Lady Galadriel την οποία υποδύθηκε η Cate Blanchett, με την Morfydd Clark να είναι εκείνη που θα αναλάβει το ρόλο της σε νεαρή ηλικία. Μαζί της θα είναι το άλλο σοφό εξωτικό, ο Lord Elrond (ο Hugo Weaving τον έπαιζε στις ταινίες) την εποχή του μεγάλου πολέμου απέναντι στον Άρχοντα του Σκότους, Sauron. Το μεγάλο αφεντικό του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα είναι και η τρίτη κοινή παρουσία ταινίας και σειράς, έστω και αν ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα είναι ο main antagonist.

 

 

H σειρά που ακόμα είναι ένα μυστήριο (χωρίς αυτό να είναι κακό) θα λάβει θέση στην εποχή της ανόδου του Sauron στη Μέση Γη, τους πολέμους απέναντι στα Ξωτικά και τη δημιουργία των δαχτυλιδιών αλλά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών όπως τον μάθαμε στα βιβλία του Tolkien και την αντίστοιχη τριλογία.

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στη σειρά:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved