Κι αν ο Tom Hardy είναι ο νέος James Bond;

Με βαθιές ανάσες, ελαφρύ τρέμουλο και περίσσιο ενθουσιασμό, απαιτούμε επίσημη τοποθέτηση.

Λένε πως όταν θες κάτι πολύ, τότε όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις. Ή κάπως έτσι. Δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο και σίγουρα κρατάμε τις αποστάσεις μας από τέτοιου είδους κλισεδιάρικες εκφράσεις. Δεν μπορούμε όμως να μην μιλήσουμε για την χρόνια επιθυμία μας που, όπως φαίνεται, χτίζεται μέρα με τη μέρα μέχρι να πραγματοποιηθεί. Ναι, θέλαμε να είναι ο Tom Hardy o νέος James Bond και πλέον αχνοφαίνεται καπνός.

To No Time To Die θα είναι η τελευταία ταινία του Daniel Graig στον ρόλο του ριψοκίνδυνου 007. Από τότε που έγινε γνωστό, έχουμε ακούσει πολλά ονόματα, κατάλληλα και ακατάλληλα, ακόμα και γυναικεία, ώστε να συνεχιστεί η σειρά των ταινιών με την ίδια επιτυχία. Τώρα, διάφορες φήμες και δημοσιεύματα από το εξωτερικό βάζουν «φωτιά» στους θαυμαστές του James Bond αναπαράγοντας πως ο Tom Hardy είναι ο εκλεκτός.

Γιατί ο Tom Hardy μας έκανε καλύτερους άντρες

Με βαθιές ανάσες, ελαφρύ τρέμουλο και περίσσιο ενθουσιασμό, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση που όπως γράφεται έντονα, θα γίνει στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved