Η Warner Brothers θέλει τριλογία Joker με τον Joaquin Phoenix

Και του προσέφερε 50 εκ. δολάρια για να συμφωνήσει.

Κοιτώντας πίσω στο χρόνο και στην πρώτη προβολή της ταινίας, η αλήθεια είναι ότι μόνο ο Joaquin Phoenix θα μπορούσε να εκτοξεύσει κατά τέτοιον τρόπο έναν χαρακτήρα. Το γεγονός ότι πρόκειται για τον Joker, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Και δεν έχουμε να θυμόμαστε λίγα από αυτή την ερμηνεία. Γιατί θα την ξεχάσουμε δύσκολα.

Αυτό όμως, εκτός από εμάς, το παρατήρησε και η Warner Brothers. Με την επιτυχία της ταινίας ονειρεύεται ήδη μία ολοκληρωμένη τριλογία που θα εξερευνήσει εις βάθος τον χαρακτήρα του Arthur Fleck και θέλει μόνο τον Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι έτοιμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο 50 εκατομμυρίων δολαρίων στην περίπτωση που συμφωνήσει. Και αυτό δεν το λες λίγο. Το θέμα είναι ότι εδώ και χρόνια, ο Phoenix είναι πολύ επιλεκτικός στις ταινίες που κάνει και ένα τέτοιο συμβόλαιο, ίσως να φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα στην υποκριτική του – έχει δηλώσει άλλωστε ότι δεν του αρέσει η πίεση υπό οποιαδήποτε μορφή.

Διάβασε εδώ για το πως ο Joker υπήρξε η ταινία αποκάλυψη.

Σε περίπτωση ωστόσο που οι δύο πλευρές τα βρουν, ο Todd Philips λογικά θα έρθει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, με τον Bradley Cooper να αναλαμβάνει την παραγωγή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved