O Chris Hemsworth δεν θα εγκαταλείψει έτσι εύκολα τον Thor

Για όσους νόμιζαν ότι θα κρεμάσει την μπέρτα και το Stormbreaker μετά το «Thor: Love & Thunder».

Δεν είναι και περίεργο να πίστευε κανείς ότι το «Thor: Love & Thunder» θα αποτελούσε το μεγάλο φινάλε του Chris Hemsworth στο ρόλο του Θεού του Κεραυνού. Πέραν του γεγονότος ότι θα βλέπαμε τη Natalie Portman να παίρνει τη θέση του, οι φαν της Marvel ανησύχησαν ιδιαίτερα βλέποντας τόσο τον Robert Downey Jr. (Iron Man) όσο και τον Chris Evans (Captain America) να αποχωρούν επίσημα από τους ρόλους τους.

 

 

Παρόλα αυτά σύμφωνα με δηλώσεις του Chris Hemsworth στο Elle Man, ο Thor δεν θα αποχαιρετήσει μετά την επερχόμενη ταινία του:

«Ο Thor είναι πολύ νέος για να αποσυρθεί. Είμαι μόλις 1500 ετών και το συγκεκριμένο φιλμ δεν θα είναι αυτό στο οποίο θα πω αντίο», είπε ο Αυστραλός ηθοποιός για να δώσει νέα ακτίδα φωτός στους φαν του, λέγοντας:

«Μετά τα όσα έγιναν στο Avengers: Endgame νιώθω υπέροχα που μπορώ να συνεχίσω την ιστορία του Thor. Μπορώ να πω ότι το σενάριο του Love & Thunder μου άρεσε περισσότερο ακόμα και από το Ragnarok. Και αυτό λέει πολλά, διότι η ταινία θα είναι εκπληκτική».

 

 

Η νέα ταινία του Thor, «Love & Thunder» θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου του 2022, με την Natalie Portman στον πρωταγωνιστικό ρόλο, την Tessa Thompson να επιστρέφει στο ρόλο της Valkyrie, ενώ γνωρίζουμε πως τον κακό (που ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα είναι) θα τον υποδυθεί ο Christian Bale.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved