Πώς θα ήταν το «No Time to Die» με τον Pierce Brosnan;

Ο James Bond των 90’s παίρνει τη θέση του Daniel Craig σε ένα trailer που προκαλεί νοσταλγία.

Οι μέρες περνούν και η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη προβολή του «James Bond: No Time to Die» πλησιάζει επικίνδυνα. Η 30ή Σεπτεμβρίου άλλωστε, η μέρα που ο Daniel Craig θα αποχαιρετήσει επίσημα τον 007 μετά από 4 ταινίες δεν είναι και τόσο μακριά.

Θυμάσαι τις ταινίες;

 

 

Με βάση αυτά που ξέρουμε, ο James Bond επιστρέφει από την απόσυρση για να βοηθήσει τον καλό του φίλο Felix Leiter σε μια υπόθεση και κάπως έτσι μπλέκεται με τον τρομοκράτη Safin, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα είναι κάποιος εικονικός κακός από το παρελθόν του διάσημου πράκτορα.

 

 

Όσον αφορά τον Daniel Craig που μετά το «No Time to Die» θα γίνει ο δεύτερος μακροβιότερος James Bond μετά τον θρυλικό Sean Connery που έχει την πρωτοπορία με 6 παρουσίες (συν την παρουσία του στο remake του «Thunderball» με τίτλο «Never Say Never Again» το 1983), είναι ο Bond που έχει διχάσει περισσότερο από καθέναν το κοινό.

Οι μισοί τον λατρεύουν διότι είναι ό,τι πιο κοντινό σε πράκτορα, οι υπόλοιποι θεωρούν ότι κατέστρεψε το franchise.

 

 

Κάποιοι φαν του ήρωα, φαίνεται πως είναι ακόμα της σχολής Sean Connery, και αν υπήρξε κάποιος που τον πλησίασε περισσότερο από όλους, αυτός ήταν ο Pierce Brosnan. Ο Bond των 90’s με συμμετοχή σε 4 ταινίες είναι κατά πολλούς εκείνος που έπρεπε να συνεχίσει να παίζει τον 007, ακόμα και τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια από την τελευταία του παρουσία στο «Die Another Day».

 

 

Κάποιοι σκληροπυρηνικοί φαν του Brosnan λαμβάνοντας υπόψιν το trailer της ταινίας που περιμένουμε αλλά και σκηνές από παλιότερες ταινίες του προτελευταίου James Bond, δημιούργησαν ένα νέο trailer απομακρύνοντας τον Craig από το προσκήνιο, δείχνοντάς μας το πώς θα ήταν η νέα ταινία αν τον ρόλο κατείχε ακόμα ο Brosnan.

Χωρίς spoiler, σε προετοιμάζουμε. Το βιντεάκι που θα δεις είναι πολύ καλό.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved