H Dame Diana Rigg ήταν κάτι παραπάνω από την Olenna Tyrell

Φωτογραφίες από τη σπουδαία καριέρα της 82χρονης ηθοποιού που μας αποχαιρέτησε σήμερα.

Πιάστηκα απροετοίμαστος με την είδηση ότι πέθανε. Η Dame Diana Rigg, η ηθοποιός που υποδύθηκε το μοναδικό Bond Girl που «λύγισε» τον απόλυτο γόη του σινεμά James Bond, εκείνη που τον ανάγκασε να «κρεμαστεί» στα σκαλιά της εκκλησίας, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας αφήνοντας τα εγκόσμια σε ηλικία 82 ετών.

Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για την ταινία εκείνη με τον George Lazenby,  ένα φιλμ-σταθμό για τον πράκτορα 007 που ουσιαστικά αναγέννησε τη δράση του καθώς του φύτεψε το φαρμάκι της εκδίκησης, όταν είδε τη νέμεσή του, Ernst Stavro Blofeld να τη δολοφονεί λίγα δευτερόλεπτα αφού είχαν περάσει βέρες ο ένας στον άλλον.

 

 

Η συγκεκριμένη ταινία μάλιστα αισθανόμουν τόσα χρόνια ότι ήταν και η μοναδική που την είχα παρακολουθήσει, έλα μου όμως που εδώ και τόσο καιρό την έβλεπα συνεχώς στο Game of Thrones.

Τελικώς η Olenna Tyrell δεν κορόιδεψε μόνο τον Geoffrey και την οικογένεια Lannister, αλλά κατάφερε να ξεγελάσει και μένα έτσι όπως ήταν ντυμένη στη σειρά του ΗΒΟ.

Εκεί όπου έκρυβε σχεδόν όλο της πρόσωπα, μην μπορώντας να προδώσει ότι ήταν έναν από τα πλέον κλασικά Bond Girls στην ιστορία.

 

 

Διότι όσοι την πρωτοείδαν στο Game of Thrones δεν έχουν ιδέα το πώς ήταν στα νιάτα της. Εμείς τιμάμε τη μνήμη της και στο παρακάτω άλμπουμ σας μαζέψαμε στιγμιότυπα από την σπουδαία καριέρα της.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved