10 λόγοι που θα λείψει ο Πάνος Αργιανίδης από το Survivor

Η παραλία των Μαχητών δεν θα είναι ξανά η ίδια.

Δύσκολο βράδυ το χθεσινό. Δύσκολο γιατί έφυγε ο μεγάλος Στρατηλάτης, ο διανοητής, ο φωτισμένος ηγεμόνας του νησιού του Μαχητών, ο φιλόσοφος,  ο άνθρωπος που έβαλε το ράγκμπι στο σπίτι κάθε Έλληνα, ο άρχοντας των δολοπλοκιών, ο αφανής δάσκαλος του Frank Underwood στις τεχνικές χειραγώγησης, ο αθλητής, ο coach, ο μεγάλος Ηγέτης.

Ήταν δύσκολο το χθεσινό βράδυ γιατί ενώ πιστέψαμε στην ανατροπή, ενώ περιμέναμε ένα επικό buzzer beater, που τελικά δεν ήρθε, η ψηφοφορία δεν μας δικαίωσε. Ο Πάνος Αργιανίδης αποχώρησε από το Survivor.

 

Και αποχώρησε προδομένος από εμάς. Εμείς δεν τον πιστέψαμε. Εμείς, οι λεγεώνες του στην Ελλάδα, φανήκαμε κατώτερες των περιστάσεων. εμείς επαναπαυθήκαμε επειδή θεωρήσαμε ότι δεν γίνεται να χάσει από τον Κώστα τον Μισθοφόρο, εμείς δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι παρά τα όσα μας είχε διδάξει τους τελευταίους δύο μήνες.  Φταίξαμε.

Μετά την αποχώρησή του τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο νησί, και αυτά είναι όσα θα μας λείψουν από την παρουσία Εκείνου:

 

1. Ο βασιλιάς του κουτσομπολιού

Από την πρώτη στιγμή έδειξε το εκτόπισμα του. Κινήθηκε όπως κάθε Ρωμαίος Αυτοκράτορας που σεβόταν τον εαυτό του: Διαιρούσε και βασίλευε. Δημιουργούσε κρίσεις και εντάσεις και μπορούσε με μαεστρία που θα ζήλευε και ο Frank Underwοod να πατρονάρει οποιοδήποτε στο Νησί (εκτός φυσικά από την Ειρήνη Κολιδά της καρδιάς μας)

Τι να μας πει και ο Χανταμπάκης, ο ερασιτέχνης παραλιάρχης και το θλιβερό του παρεάκι;

2.Τα mind games του

Κάποιοι έβλεπαν δύο πατάτες, ο Αργιανίδης είδε μια ευκαιρία να κάνει χαμούλη την πρώτη κιόλας εβδομάδα του παιχνιδιού.

 

3. Η θρυλική του μπλούζα

Μην εκπλαγείς αν δεις την μπλούζα με τα αστεράκια τα γίνεται τρεντ σε όλες τις παραλίες της χώρας. Τέτοια είναι η επιρροή του Πανάρα. Την έκραζες στην αρχή, αλλά τώρα θα αγοράσεις 10 για να σου βρίσκονται.

4. Οι μαγικές ιδιότητες της θρυλικής μπλούζας

Πολλοί νόμιζαν ότι ήταν μια απλή ενδυματολογική επιλογή. Ο Πάνος όμως ήξερε ότι είχε ένα ισχυρό στα χέρια του ένα ισχυρό όπλο. Την έραψαν νύχτα με πανσέληνο 11 παρθένες και την έπλυναν τρεις φορές στο κόκκινο ποτάμι της Μπανγκοκ. Για να θολώσει τα νερά δεν δίστασε μάλιστα να τη χρησιμοποιήσει πρώτα εναντίον του εαυτού και της ομάδα του και μετά

Για σκέψου του: κατέβηκε για πρώτη φορά σε αγώνισμα με αυτή τη μπλούζα και έπαθε θλάση. Την έδωσε την Κολιδά και τραυματίστηκε στο τροχαίο. Γιάννη Σπαλιάρα, εύχομαι να σου έχει δώσει φυλαχτά κάποιος σοφός σαμάνος, διαφορετικά δεν θα γλιτώσεις.

 

5. Ξεκίνησε τα bromance πριν να γίνει cool

Ναι, ωραίες οι αγκαλιές του Σπαλιάρα με τον Ορέστη Τσανγκ, αλλά συγγνώμη αυτά τα είχαμε δει από την πρώτη εβδομάδα. Και ξέρεις ποιος τα ξεκίνησε.

C5tInp6WUAAtRFK

6. Οι οδηγίες του από τον πάγκο

Μπορούσε να εμψυχώσει όπως ο Μελ Γκίμπσον στο Braveheart. Ήξερε να διδάξει τεχνικές και στρατηγικές για κάθε αγώνισμα που θα έκαναν ακόμα τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

7. Έκανε τον Καλατράβα να μοιάζει παιδάκι που παίζει με Playmobil

Αυτό το αριστούργημα. Πρέπει να προστατευθεί από την Unesco και η κυβέρνηση να κάνει όλες τις δέουσες ενέργειες ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Την πατήσαμε μία φορά με τα γλυπτά του Παρθενώνα, δεν θα θυσιάσουμε και τον Πυρσό του Πάνου λόγω της κρατικής αβελτηρίας.

pyrsos

8. Ακόμα και στο τελευταίο του επεισόδιο έδειξε την αξία του

Σαν να ένιωθε ότι πλησιάζει το τέλος και μας χάρισε μια σπουδαία παρουσία. Ανελέητο κουτσομπολιό με τον Μπο για τον Σπαλιάρα πριν αρχίσει το αγώνισμα και στη συνέχεια λόγια όλο γλύκα μπροστά στον Γιάνναρο.

9. Οι μεταμορφώσεις του

Τον έχουμε δει ως δημοσιογράφο που κάνει πρακτική. Ως θυμωμένο δημόσιο υπάλληλο που συμμετέχει στο κοινό του Ενικού και μαθαίνει μπαλίτσα στον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ως παίκτη του Deal. Ως μάνατζερ ράγκμπι. Ως παίκτη του Survivor. Στο μεέλλον θα είναι πρωθυπουργός της χώρας και μην αμφιβάλλεις για αυτό.

10. Είναι ο μόνος που θα έχει τέτοια υποδοχή

Ok, όταν αποχωρήσει ο Ντάνος θα μαζευτούν όλες οι ορκισμένες θαυμάστριες ουρλιάζοντας και πετώντας στον αέρα τα σουτιέν τους. Αν αποχωρήσει ο Χανταμπάκης, θα μαζευτεί κόσμος και μάλλον θα θυμηθούμε στιγμές από το Νόμο 4000 με το κούρεμα και τη δημόσια διαπόμπευση.

Μόνο με τον Πανάρα όμως η υποδοχή θα θυμίζει κάτι από την πρώτη ανοιχτή προπόνηση του Ντομινίκ Ουίλκινς στο ΟΑΚΑ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved