Jude Law: «Όταν έγινα πατέρας άρχισα να κλαίω με τα πάντα»

Ο νέος του ρόλος στο Third Day του HBO τον μεταμορφώνει σε έναν φοβισμένο πατέρα.

Είναι το καινούργιο tv series μυστηρίου του HBO που έχει χαρακτηριστεί ως μία Wicker Man σειρά με σκηνοθετικές νότες από David Lynch. Μόνο κα μόνο από αυτόν τον χαρακτηρισμό, αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία στο νέο series 6 επεισοδίων, που περιγράφει το ειδυλλιακό και συνάμα μυστηριώδες σκηνικό ενός άντρα και μία γυναίκας που φτάνουν σε ένα απομονωμένο βρετανικό νησί σε διαφορετικές περιόδους. Ακόμη και τα επεισόδια, είναι χωρισμένα σε εποχές  Καλοκαίρι, Φθινόπωρο και Χειμώνα.

O Jude Law υποδύεται τον Sam, έναν πατέρα που εμφανίζεται στα πρώτα επεισόδια και συναντά τους κατοίκους που πασχίζουν να κρατήσουν τα έθιμά τους πάση θυσία. Και είναι ίσως ο ιδανικός που μπορεί να βγάλει τον χαρακτήρα ενός φοβισμένου πατέρα. Μιλώντας στον Guardian ανέφερε πως πηγή έμπνευσης υπήρξαν και τα δικά του παιδιά.

«Είναι δύσκολο να πρέπει να μπεις στη διαδικασία να μιλάς για μία θλίψη όπως αυτή των παιδιών, χωρίς να έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία της απώλειας. Όταν έγινα πατέρας άρχισα να κλαίω με τα πάντα. Οτιδήποτε συναισθηματικό με κάνει να θυμάμαι την σχέση που έχω μαζί τους. Το πόσο τα αγαπώ, το πόσο θα μου έλειπαν και όλα αυτά».

Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 14 Σεπτεμβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved