Έρευνα: Υπάρχει λόγος που ο συνάδελφος στη δουλειά δεν θέλει να φορέσει μάσκα

Και καλύτερα να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Γενικότερα.

Τώρα που μετά τις διακοπές η μάσκα έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ για το γραφείο ή τον χώρο δουλειάς, θα έχεις παρατηρήσει σίγουρα και εκείνους που το παίζουν τρελοί. Που δεν την φορούν, που προσπαθούν να μην την φορούν, που κάνουν ότι την φορούν. Ήταν πάντα περίεργοι; Είναι ασυνεπείς; Πάντως μία έρευνα από την Βραζιλία αναφέρει πως είναι σίγουρα και κοινωνιοπαθείς.

 

Η ερευνά αναφέρει πως είναι οι ίδιοι που εκτός από μάσκα φροντίζουν να έχουν και στενές επαφές αγνοώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, αλλά σε καμία περίπτωση -εν αντιθέσει με αυτά δείχνει το Χόλιγουντ- δεν είναι serial killers. Για την ακρίβεια δεν είναι καν εγκληματίες, οπότε μην νομίζεις πως έχεις στο γραφείο σου τον Hannibal Lecter. Όμως οι κοινωνιοπαθείς κατά κύριο λόγο έχουν μάθει να επηρεάζουν τις ζωές των άλλων με τις πράξεις τους. Το αίτιο; Φοβίες, ανασφάλειες και συνήθως έχουν και μία συγκεγκριμένη επιθετικότητα.

 

Οπότε μπορεί να μην χόρευε στη Μύκονο και την Σαντορίνη μαζί με άλλους 100 φέτος, αλλά περιμένει υποψήφιος για Covid-19. Κόψτε του την καλημέρα. Και τον βήχα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved