No Time to Die: James Bond και Blofeld συμμαχούν

Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει πολλά για τη νέα αποστολή του 007.

Η ταινία έχει περάσει από χίλια μύρια καθώς εάν δεν υπήρχε κορονοϊός θα την είχαμε ήδη απολαύσει με αποτέλεσμα η πρεμιέρα της να πάρει παράταση με την νέα ημερομηνία προβολής της να είναι η 11η Νοεμβρίου. Τόσο καιρό η MGM μας προϊδέαζε με mini clips, ωστόσο περισσότερο σαν βάσανο τα αντιμετωπίζαμε παρά σαν κάτι που να μας δώσει κάποια ιδέα για την τελευταία αποστολή του Daniel Craig με το σμόκιν του 007.

 

 

Σήμερα όμως η κατάσταση άλλαξε

Ένα νέο τρέιλερ επιτέλους ήρθε από το πουθενά και μας έλυσε πολλές απορίες.  Μέχρι στιγμής αυτό που γνωρίζαμε ήταν ότι ο James Bond έχοντας αποσυρθεί από τα κατασκοπικά δρώμενα, αποφασίζει να βοηθήσει τον παλιόφιλό του στη CIA, Felix Leiter μέσω του οποίου πέφτει πάνω στον τρομοκράτη Safin που απειλεί τον κόσμο με καταστροφή.

Αυτό γνωρίζαμε τουλάχιστον μέχρι το πρώτο τρέιλερ. Γιατί στο δεύτερο άλλαξαν πολλά.

 

 

Μία απορία την είχαμε από την αρχή για το ποια είναι η προδοσία της Madeleine Swan προς το πρόσωπο του Bond ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα για να αποκαλυφθεί το μυστήριο. Αυτό όμως που συνειδητοποιήσαμε είναι ότι ο Safin του Rami Malek κάποια σχέση έχει μαζί της από το παρελθόν και προσπαθεί να την εξοντώσει. Εκτός όμως από την Madeleine παρτίδες μαζί του έχει και η κεφαλή της SPECTRE και νέμεσης του 007, Ernst Stavro Blofeld ο οποίος αυτή τη φορά θα συμμαχήσει με τον Bond (τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου) με στόχο την εξουδετέρωση του κοινού τους εχθρού.

Πολλές ανατινάξεις και σκηνές δράσης, δύο έξτρα γυναίκες έρχονται να κάνουν και άλλο πολύπλοκη την κατάσταση (Ana de Armas και Lashana Lynch) αλλά αυτό που καταλάβαμε είναι ότι ο Malek μέσα στην ταινία θα μεταμορφωθεί σε έναν εικονικό κακό από το παρελθόν του Bond.

 

 

Η μαντεψιά μας;

Με βάση τις κινήσεις και το ντύσιμο, έχουμε τον νέο Dr. No. Μπορεί και να κάνουμε λάθος. Τις απαντήσεις μας πάντως θα τις λάβουμε σύντομα…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved