Planet Nine: To superyacht του Tenet σπάει τη σιωπή του

73 μέτρα πολυτέλειας μέσα στη θάλασσα.

Ναι το συγκεκριμένο «βαρκάκι» το βλέπουμε στην καινούρια ταινία του Nolan που ήδη έχει αρχίσει να συζητιέται πολύ λόγω του σεναρίου και των εφέ της. Σαν ένας άλλος πρωταγωνιστής το Superyacht Planet Nine κυκλοφορεί ελεύθερο στους ωκεανούς και τις θάλασσες και τώρα μπορείς κι εσύ να το απολαύσεις (μπορείς; Θα σου πούμε πιο κάτω την τιμή ενοικίασης του, οπότε καλό είναι να κάθεσαι) σε μία αποκλειστική κρουαζιέρα.

Ο Nolan είδε το μέλλον με τα μάτια του και το oνόμασε «Tenet»

 

Το συγκεκριμένο «πλοιάριο» ήταν διάσημο πρωτού ακόμη διασχίσει τις θάλασσες τις μεγάλης οθόνης μέσα στο Tenet του Nolan. Φτιαγμένο από την Admiral το 2018, ζυγίζει 2.100 τόνους και προσφέρει 300 τετραγωνικά κινητής αλλά και ακίνητης περιουσίας που μπορεί ο καθένας (αυτό είναι λίγο έως πολύ συζητήσιμο) να απολαύσει σε μία κρουαζιέρα. Οι μηχανές του είναι δύο τέρατα Caterpillar των 2.575 ίππων.

Το ρολόι που πρωταγωνιστεί στο Tenet γυρνάει το χρόνο πίσω

 

Το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο από το τρομερό ταλέντο στο εσωτερικό design Tim Heywood και κατασσκευασμένο στην εντέλεια από την Mlinaric, Henry, & Zervudachi.

Το αποτέλεσμα είναι το απόλυτο μίνι κρουαζιερόπλοιο των ονείρων σου.

Έτσι λοιπόν ερχόμαστε και στο ζητούμενο: Για να το ενοικιάσεις (μαζί με το πλήρωμα και τον καπετάνιο εννοείται) θα χρειαστείς 650.000 δολάρια…την εβδομάδα! Εντάξει; Ίσιωσες; Όλα στη θέση τους.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις πως μοιάζει αυτό το αριστούργημα των θαλασσών:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved