Κυκλοφόρησε αυτό το Fan Made trailer και μας έχει πάρει το μυαλό.

H Justice League, ή αλλιώς Λεγεώνα των Υπερηρώων όπως τη μάθαμε στα ελληνικά έλαβε την περασμένη χρονιά μια δεύτερη ευκαιρία μετά την καταστροφή της από τον Josh Whedon και ως Snyder Cut κατάφερε να διορθώσει αρκετά τα κακώς κείμενα, δίνοντας μια διαφορετική οπτική στο πολύπαθο DCEU. Και μόνο που είδαμε τον Superman με μαύρη στολή και κυρίως τον επιβλητικό Darkseid νιώσαμε ότι υπάρχει σφιγμός για το σύμπαν των Dc Comics.

 

 

Η τρέλα και ο ενθουσιασμός της νέας Justice League με τις σκηνές του Zach Snyder προκάλεσε δυνατά συναισθήματα σε έναν fan του franchise ο οποίος με εμφανή επιρροή και πνεύμα 90’s μας έφερε ένα νέο τρέιλερ, εμπνευσμένο όμως με τα στάνταρ και τους ηθοποιούς που υποδύονταν τους υπερήρωες πριν από 20-30 χρόνια.

Για να πάρεις μια γεύση, δες τους ηθοποιούς στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Τώρα λοιπόν που έχεις όλα τα στοιχεία των ηθοποιών που ανέδειξαν τους Batman, Superman, Flash και Wonder Woman πολύ πριν τους υποδυθούν οι Ben Affleck, Henry Cavill, Ezra Miller και Gal Gadot, ετοιμάσου να πάρεις μια 90’s μυρωδιά από το πώς θα ήταν η Justice League αν ήταν γυρισμένη πριν από πολλά χρόνια. Εμείς το είδαμε και μπορούμε να πούμε ότι είναι καλύτερο και από το πρόσφατο που κυκλοφόρησε.

Σημείωση: Αν έχεις απορία που σου δείξαμε τη Supergirl στο άλμπουμ, θα καταλάβεις στο τέλος του βίντεο που ακολουθεί:

 

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved