Σε άλλα νέα έχουμε νέο ρεκόρ θερμοκρασίας Κόλασης στην Αμερική

54 βαθμοί είναι καλά; Να το αφήσουμε;

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με το 2020 και ποια αρχαία κατάρα έχει πέσει πάνω στα κεφάλια μας, αλλά μετά τον κορωνοϊό, την κρίση στο Καστελόριζο, τον ανεμοστρόβιλο φωτιάς στη Βόρεια Καλιφόρνια, την φωτιά στο εργοστάσιο πλαστικών, την έκρηξη στο Λίβανο και τον χαμό στο Χονγκ Κονγκ, η μητέρα Φύση αποφάσισε να μας κάνει ένα μικρό δώρο.

 

 

Στο Death Valley της Νεβάδα, που αν το δεις από δορυφόρο σου θυμίζει ότι έχει πέσει μετεωρίτης, σημειώθηκε ρεκόρ-θερμοκρασία που σου θυμίζει ότι μάλλον ένα κομμάτι της Κόλασης έχει μετακομίσει στον κόσμο μας. Στην Κοιλάδα του Θανάτου (όνομα και πράγμα), οι μετρητές κατέγραψαν 54 βαθμούς Κελσίου. Δεν ξέρω αν διανοείστε το νούμερο, αλλά ιστορικά το μόνο μέρος που κατάφερε να πετύχει τέτοια θερμοκρασία στον πλανήτη, ήταν η Τυνησία το 1931 – και μάλιστα οι ιστορικοί αμφισβητούν ότι το νούμερο ήταν ακριβές.

Με 54 βαθμούς θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι ο κορωνοϊός δεν έχει καμία ελπίδα σε εκείνο το μέρος, αλλά με την γκαντεμιά που μας δέρνει το 2020 ο ιός είναι ικανός να μεταλλαχθεί πιο γρήγορα.

Ο Θεός μαζί μας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved