4 φρικιαστικές οικογένειες που είναι πιο «οικογένεια» από τους Μαχητές

Του Πάνου τα καμώματα τα βλέπει ο Αλ Μπάντι και γελά.

Μας είχαν πάρει τα αυτιά τον τελευταίο καιρό ο Αργιανίδης και οι υπήκοοί του και οι συμπαίκτες του για το πόσο δεμένοι είναι και το πόσο καλό είναι το κλίμα στην ομάδα τους. Ήρθε και το ατύχημα με το βανάκι και να σου τα σιρόπια: «είμαστε πλέον μια οικογένεια, τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει». 

Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος, παραλίγο κι εμείς να πιστέψουμε ότι όντως οι τύποι και οι τύπισσες που είναι με ένα μαχαίρι στα δόντια 24/7, είναι αγαπημένοι σαν οικογένεια. Η αλήθεια είναι πως όταν γύρισε ο τροχός κι έκαναν εκείνο το μεγάλο σερί ενάντια στους Διάσημους γεμίζοντας τις μπάκες τους με κλαμπ σάντουιτς και κεφτεδάκια, πράγματι ήταν όλα μέλι γάλα. Ήρθαν όμως οι πείνες, έσκασε και η ήττα στο αγώνισμα για την ασυλία και οι δύο κλίκες η ενωμένη ομάδα των Μαχητών ξεκατινιάστηκε μπροστά στις κάμερες. Μανούρα και σαματάς που θα τον ζήλευε και η Βροχοπούλου, όχι αστεία. 

Οικογένεια κατά τα άλλα. Μισό λεπτό να σας δείξουμε εμείς 5 οικογένειες που είναι πιο οικογένειες από αυτή των Μαχητών.

 

1. Οικογένεια Σεχίδη

Για τους μικρότερους που δεν πρόλαβαν το μεγαλύτερο οικογενειακό μακέλεμα των 90s ένα μικρό review: οι γείτονες της οικογένειας έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν πως ο Θεόφιλος, ο πρωτότοκος γιος που αποφοίτησε από την Νομική, τεμάχισε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας με μαχαίρια, τσεκούρια, πριόνια και ότι άλλο διαθέσιμο υπήρχε στην αποθήκη του σπιτιού της οικογένειας. Έτσι πάει. Κάποιοι πέφτουν, κάποιουν ανεβαίνουν στα σύννεφα. Τουλάχιστον μέχρι να αναλάβει ο Θεόφιλος, δεν είχαν σκοτωθεί μεταξύ τους όπως οι Μαχητές. 

animation
Οικογένεια Μαχητών<Οικογένεια Σεχίδη γιατί: Οι Σεχίδηδες έβγαλαν τουλάχιστον κι έναν διάσημο.

 

2. Οικογένεια Καρντάσιαν

Πολλοί τους κατηγορούν ότι έχουν χτίσει μια ολάκερη αυτοκρατορία πάνω στο σεξ τέιπ της Κιμ Καρντάσιαν με τον Ray J. Εμείς από την άλλη, έχουμε κάτι φίλους από το χωριό που μας έχουν μεταφέρει τα καλυτερότερα για το POV μονοπλάνο που γέμισε αισθητική αρτιότητα τα παντελόνια τους. Μεγάλοι μάγκες και μπράβο τους που μας πούλησαν κλειδαρότρυπα και τη φάγαμε αμάσητη. Παραμένουν σάπιοι και παρακμιακοί μέχρι τα μπούνια, σε κάθε περίπτωση.

tenor
Οικογένεια Μαχητών<Οικογένεια Σεχίδη γιατί:  Αν βάλεις να τρέξουν σε αγώνισμα τον Μισθοφόρο με τον Σκοτ Ντίσικ, τα 2 πιο αντιπαθητικά άτομα των δύο οικογενειών δηλαδή, ο μουσάτος βγαίνει πρώτος προτού καν σφυρίξει ο Τανιμανίδης την έναρξη.


3. Οικογένεια Λάνιστερ

Αιμομιξία δεν μπορεί να παίξει εκ των πραγμάτων στην ομάδα των Μαχητών, οπότε θα πρέπει να βρούμε ένα άλλο συνδετικό στοιχείο για τις δύο οικογένειες. Μετά από ένα νανοσεκόντ σκέψης καταλήγουμε στη δολοπλοκία. Κάτι Πάνοι, κάτι Τσανγκ και κάτι Κωνσταντίνοι ζωντανεύουν ξανά στις μνήμες μας τα τσατσιλίκια της Σέρσεϊ και πολύ τους ευχαριστούμε που μας δίνουν επιχειρήματα για να τους αντιπαθούμε περισσότερο.

tenor 1
Οικογένεια Μαχητών<Οικογένεια Λάνιστερ γιατί: Οι δεύτεροι κρύβουν κι ένα διαμάντι μέσα στους κόλπους της. Οι πρώτοι τι;


4. Οικογένεια Μπάντι

Σόρι ρε συ Αλ που σε βάζουμε σε αυτήν την συνομοταξία, αλλά έχεις δώσει δικαιώματα με τον κυνισμό και τον μισανθρωπισμό σου. Από εκεί και πέρα, τσεκάροντας τις δύο φαμίλιες, οι Μπάντιζ έχουν τον Μπαντ, οι Μαχητές τον Σπαλιάρα. Κι εδώ έχουμε μια κάποια ισοβαθμία στο βαθμό γυπαετοσύνης. Κοιτάζεις, όμως, από τη μια και βλέπεις την Κέλι που στοίχειωσε τα εφηβικά μας όνειρα, κάνεις μια έτσι από την άλλη και βλέπεις την Ελισάβετ και σκέφτεσαι πως δεν υπάρχει καμιά ισοβαθμία διάολε. Οι Μπάντιζ υπερτερούν. 

rs 500x300 151120100551 giphy 1
Οικογένεια Μπάντι<Οικογένεια Μαχητών γιατί: Ακόμη κι ένας αποτυχημένος παπουτσάς, βγάζει περισσότερα από έναν μάνατζερ ράγκμπι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved