Στην Ιαπωνία πληρώνεις για να σαμποτάρει κάποιος τη σχέση σου

Υπάρχουν και αυτοί που απλά δεν μπορούν να χωρίσουν.

Αν πληρώσεις κάποιον για να σαμποτάρει την σχέση σου, τότε κάνεις wakaresaseya. Ναι, είναι μια δύσκολη λέξη αλλά έτσι έχουν ονομάσει την συγκεκριμένη τακτική. Στην Ιαπωνία, μάλιστα, αυτό το επάγγελμα αποφέρει αρκετά καλά χρήματα και πλέον υπάρχουν και διάφορες υπηρεσίες που κάνουν το δύσκολο κομμάτι του χωρισμού να μοιάζει με ένα απλό παιχνίδι.

Τι κάνει ένας σαμποτέρ σχέσεων; Πολλές φορές οδηγεί το ένα άτομο στο να δημιουργήσει μια παράνομη σχέση ώστε να φύγει από αυτόν που τον πληρώνει, το βάρος ενός χωρισμού. Υπερβολικό; Ναι. Πραγματικότητα; Πάλι ναι. Οι πιο συνηθισμένοι πελάτες είναι αυτοί που θέλουν να αποφύγουν έναν καβγά.

 

 

«Είναι ένας τρόπος να λύσεις μια δύσκολη κατάσταση χωρίς να υπάρξει διαμάχη. Η γυναίκα σου είναι πιο πιθανό να συμφωνήσει σε ένα διαζύγιο αν είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλο». Αυτό αναφέρει η Stephanie Scott, συγγραφέας ενός βιβλίου που αφορά ένα wakaresaseya που πήγε εντελώς λάθος σε μία συνέντευξή της στο BBC.

5 τρόποι για να χωρίσεις σαν κύριος

Πόσο πληρώνει ένας Ιάπωνας τον επαγγελματία σαμποτέρ; 400,000 γεν, δηλαδή περίπου 3,790 δολάρια. Πολλές περιπτώσεις, ωστόσο, έφτασαν μέχρι και 189,499 δολάρια. Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι έγινε και το συνολικό ποσό έφτασε εκεί που έφτασε. Ελπίζουμε να μην φτάσεις ποτέ σε αυτό το σημείο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved